上一頁下一頁
發新話題

痛楚與快感-- With SP

收藏  |  訂閱
725  47.0k

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:16 PM 發表 查看引用來源

妳越講我越想睇:smile_47:
幻想下... 之後入次所打個飛機吧........

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:17 PM 發表 查看引用來源
咁咪益左你LAW ... J 咁易長...~~ 等等就會長...~~
J長其實係益妳多D

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:18 PM 發表 查看引用來源
最怕係我原配拎我電話用時唔小心睇到姐.........:smile_19:
如果真係咁,真係只可以怪自己ONX

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:21 PM 發表 查看引用來源

如果真係咁,真係只可以怪自己ONX
所以小心D ...DEL 左佢就算了.... 夜長夢多AR :smile_35:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:19 PM 發表 查看引用來源
幻想下... 之後入次所打個飛機吧........
咁妳講述下妳嘅身體特徵啦
妳個咀唇厚唔厚?對波有幾大?PAT PAT圓唔圓?GAP多唔多肉?多唔多毛?隻眼有冇毛?......
如果唔係好難幻想

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:20 PM 發表 查看引用來源

J長其實係益妳多D
我又唔需要你入我WOR :smile_19::smile_19:
益左你下個SP/GF :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:25 PM 發表 查看引用來源
所以小心D ...DEL 左佢就算了.... 夜長夢多AR :smile_35:
都係呀..我以前有個SP,自己留低咗證據,俾老公睇到:smile_35:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:25 PM 發表 查看引用來源

咁妳講述下妳嘅身體特徵啦
妳個咀唇厚唔厚?對波有幾大?PAT PAT圓唔圓?GAP多唔多肉?多唔多毛?隻眼有冇毛?......
如果唔係好難幻想
唇厚,波 D CUP,PAT PAT OK 圓,GAP鬼知咩,毛..一定有KA LA ~~~ 隻眼 ..眼節毛LAW

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-26 06:26 PM 發表 查看引用來源
我又唔需要你入我WOR :smile_19::smile_19:
益左你下個SP/GF :smile_47::smile_47:
真係想益下妳
(講到真係益人咁)

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-26 06:26 PM 發表 查看引用來源

都係呀..我以前有個SP,自己留低咗證據,俾老公睇到:smile_35:
E D 咪叫「ON」X「9」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆