上一頁下一頁
發新話題

男女均可入,請先看#1:覺得女友/老婆好正就會好快射?否則就好耐至射到??

收藏  |  訂閱
628  15.4k

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-6 04:19 PM 發表 查看引用來源
我唔係好大ga ja

都算大啦,再唔係俾人揸多d,就會再大d.

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-6 04:17 PM 發表 查看引用來源
明白

B豬你番緊工?

工作了:smile_o13::smile_o13:

佢成曰顧住插同揸波,我鐘意同時鍚咀,有feel d
我好鐘意吹氣入我耳,但我又無咩反應,唔通性冷感?
佢又鐘意出街偷偷摸我lin, 令我大叫,佢就開心

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-2-6 04:50 PM 發表 查看引用來源

小心走光..就真

入吓b姐:smile_40:~~

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-2-6 04:50 PM 發表 查看引用來源

顧住插同揸波佢自己享受
技巧就係識你既敏感位置.
一路做一路探索你D敏感位置(溝通:smile_o12
照睇初步要鍚咀做前奏,
錫到夠先插:smile_o01:

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2012-2-6 04:56 PM 發表 查看引用來源

小心走光..就真
係隔著衫揸lin, 唔會走光, 佢事先睇過周圍無人望先揸落去, 好安全牙....
通常搭巴士無聊就會咁做, 一係我訓著佢錫我條頸整醒我

引用:
原帖由 漁夫 於 2012-2-6 08:54 PM 發表 查看引用來源

顧住插同揸波佢自己享受
技巧就係識你既敏感位置.
一路做一路探索你D敏感位置(溝通:smile_o12
照睇初步要鍚咀做前奏,
錫到夠先插:smile_o01:
好犀利亞, 係亞, 錫下我就可以high d...
你仲犀利過我男人...:smile_o12:
佢成日無咩鍚人, 好耐無見先會錫鍚..
淨係識得逛插...:smile_o03:

咁我應該前戲點摸男人?

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-2-6 10:25 PM 發表 查看引用來源

好犀利亞, 係亞, 錫下我就可以high d...
你仲犀利過我男人...:smile_o12:
佢成日無咩鍚人, 好耐無見先會錫鍚..
淨係識得逛插...:smile_o03:

咁我應該前戲點摸男人?
如果你手指有帶假甲.. 又或者係加左 d 石的.. 真係唔好做前戲... 好易令男人痛架咋 :smile_30:

男人的耳仔, 同女仔一樣,有 d 好敏感的.. 吹佢
頸的位置... 又同女仔一樣.. 不妨大力咁去啜.. 你有幾想錫佢咪啜佢咯, 睇佢鍾唔鍾意呢 d 激情
講到痕...心口粒的男仔有時都會敏感... 玩法係用指尖同埋手指真係係咁易摸住佢... 仲要係輕力到令人痕的感覺

JJ 的.. 唔駛多講, 好多人都有係度問.. 唔教

但 pat pat 呢.. 大脾呢.. 都可以玩吹氣架.. 至於你用唔用手指掃.. 睇你接唔接受到咯:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆