上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  43.1k

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 09:56 PM 發表 查看引用來源

I didnt even finish this one haha  u already wanna know the others!
係咩你呢個故事仲未完咩.....?
呢個故事都咁正睇到我流晒口水,我諗嚟緊你再出既post 一定會仲精彩

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 10:19 PM 發表 查看引用來源

很多人說這戲很難懂,我覺得是一套不錯的電影,每一個畫面都很細緻跟美麗

你喜歡的我也很喜歡,另外我也喜歡i want it all, 很rock呢!
係呀~
套戲睇完要諗一諗,因為套戲戲中有戲,有成3個世界....
開頭我以為Bady係主角,點知原來Sweet Pea先係主角......
i want it all都好好呀~
好有rap歌feel~
你係咪戲院睇呀?
戲院睇會cut左part "Love Is The Drug Scene",
http://www.youtube.com/watch?v=l8qBHeSk_OY

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 10:19 PM 發表 查看引用來源

很多人說這戲很難懂,我覺得是一套不錯的電影,每一個畫面都很細緻跟美麗

你喜歡的我也很喜歡,另外我也喜歡i want it all, 很rock呢!
唉.. 很久沒有入戲院了..... 聽日考完試一定要RELAX返一段時間
近排有咩戲好睇?

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 21:58 發表 查看引用來源

wow, thts cool u got many hobbies! I do love swimming n cooking beside yours.
cooking , da same  !
  我睇好多 煮野既show.. 最好睇係jamie O'

引用:
原帖由 RayC12 於 2011-10-2 11:06 PM 發表 查看引用來源

唉.. 很久沒有入戲院了..... 聽日考完試一定要RELAX返一段時間
近排有咩戲好睇?
你讀緊大學?
考完試就一定要鬆一鬆啦~
最近最好睇的戲就一定係"作死不離3兄弟 (3 Idiots)"
勁多人(包括我在內)讚好睇。
魅影殺機 (Colombiana)、喜愛夜蒲 (Lan Kwai Fong)應該都好睇0既(我未睇過,聽朋友講....)。
而黎緊就上的鐵甲鋼拳 (Real Steel)就疑似好睇(睇trailer),10月6號上。

引用:
原帖由 s7903 於 2011-10-2 11:21 PM 發表 查看引用來源

你讀緊大學?
考完試就一定要鬆一鬆啦~
最近最好睇的戲就一定係"作死不離3兄弟 (3 Idiots)"
勁多人(包括我在內)讚好睇。
魅影殺機 (Colombiana)、喜愛夜蒲 (Lan Kwai Fong)應該都好睇0既(我未睇 ...
師兄, 唔該哂, 我為咗份工考試啫, 我GRAD咗都5年架喇...

引用:
原帖由 RayC12 於 2011-10-2 11:32 PM 發表 查看引用來源

師兄, 唔該哂, 我為咗份工考試啫, 我GRAD咗都5年架喇...
Oicic~
我仲以為你好後生tim~ :smile_13:
你半工讀咁咪好鬼死辛苦lo?

引用:
原帖由 s7903 於 2011-10-2 11:36 PM 發表 查看引用來源

Oicic~
我仲以為你好後生tim~ :smile_13:
你半工讀咁咪好鬼死辛苦lo?
都仲係2字頭既, 但好快唔係喇
係我份工要考試, 唔係半工讀
讀書可能遲D都會, 考慮當中

引用:
原帖由 RayC12 於 2011-10-2 11:43 PM 發表 查看引用來源

都仲係2字頭既, 但好快唔係喇
係我份工要考試, 唔係半工讀
讀書可能遲D都會, 考慮當中
噢~師姐~
咁你都好忙wo~ :smile_43:
我黎緊都打算報part-time degree。
你個考試係咪HKAAT呢?

引用:
原帖由 s7903 於 2011-10-2 11:50 PM 發表 查看引用來源

噢~師姐~
咁你都好忙wo~ :smile_43:
我黎緊都打算報part-time degree。
你個考試係咪HKAAT呢?
師兄... 我係男....
我都諗緊讀多個degree好, 定係讀個master
我個考係公司內部試

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆