上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

回覆 310# 的帖子

我都係發生響12年前,之後再冇女上司...haha.

wonderful moment

無可能! 一個正常人這樣做的話,係等於非禮。

應該不會這樣做。

樓主其實係那個男子,好想強好姦個女boss?

:smile_04:  好正呀,保養得好好,點睇都唔似40。  :smile_53:

忽然又記起一件有趣的瘀事, 當年其中有一晚爆房, 年青力壯的我好激咁一晚爆左7次, 最記得最後兩次係空炮; 第二朝一起身落地就腳軟, 當時佢仲笑笑口咁問我:"你無事ar嘛", 那刻印象好深刻, 之後我再也不敢做那些傷身的蠢事。

Sorry!今日比較忙,所以沒有上來,終於收工,約了b君食飯。現在反而覺得,和他一齊是我最開心的時間。
Anyway,夜晚再傾吧各位!

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-22 07:24 PM 發表 查看引用來源
Sorry!今日比較忙,所以沒有上來,終於收工,約了b君食飯。現在反而覺得,和他一齊是我最開心的時間。
enjoy tonight

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-22 07:24 PM 發表 查看引用來源
Enjoy your life

引用:
原帖由 kamshek 於 2011-6-22 06:58 PM 發表 查看引用來源
:smile_04:  好正呀,保養得好好,點睇都唔似40。  :smile_53:

絕對同意!

引用:
enjoy yourself tonight!!!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆