上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

回覆 269# 的帖子

多謝分享~
男仔有muscle真係有市場...

引用:
原帖由 Vantofler 於 2011-2-17 12:26 PM 發表 查看引用來源
多謝分享~
男仔有muscle真係有市場...
唔,又唔係一定既,太誇張個隻我唔鍾意袈,sporty形就最珍我喇,我都係sporty家碼,唔係邊有咁fit咁sexy既body令我honey咁迷戀我喎??:smile_o05: 男仔無肌肉可以練家碼,太瘦蜢蜢好似條砦咁就真係唔係幾好睇喇,無呢貴氣,輕飄飄咁,大風少少都驚吹佐落海......!!!!:smile_o04: :smile_o04:

C CHING 肌肉:smile_o12:

搞到我都好想睇大隻仔 d 肌肉添~:smile_40:
有冇相睇呀??嘻嘻..

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-17 12:05 PM 發表 查看引用來源

唔...........入到浴室啦,例牌就一定係互相幫對方搽番梘,honey就最鍾意用搽滿番梘既手指插入我下面,插完前又插後,不停係下面遊阿遊阿咁,我投晒降喇,唔好咁啦,好衰袈...........咁我就會幫佢吹 ...
wow,你honey 好勁咁喎~
我都鍾意對方有時好man 咁粗暴少少既行為架~呵呵~~

sexy 姐~等你既update!:smile_30:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-17 03:34 PM 發表 查看引用來源

wow,你honey 好勁咁喎~
我都鍾意對方有時好man 咁粗暴少少既行為架~呵呵~~

sexy 姐~等你既update!:smile_30:
哇!係咩?乜你都鍾意肌肉男咩?唔,係袈,尤其是係比自己心愛個男人好有力咁襟實郁唔到,好無助,好弱小,好可憐咁比佢奶渾全身,然後再比佢勁插係你身上取樂,哇,high到你暈都似袈..........所以你話個男方瘦d都唔做唔到,係咪?要大隻d既男人係有原因袈!!!!! :smile_47:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-17 03:32 PM 發表 查看引用來源
搞到我都好想睇大隻仔 d 肌肉添~:smile_40:
有冇相睇呀??嘻嘻..
係啦,有無相睇下嗟?劉主?:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

劉主今日好似潛佐水咁既?依..............!!!!唔通去佐法院聽個單菲律賓挾持人質既按???

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-17 03:42 PM 發表 查看引用來源

哇!係咩?乜你都鍾意肌肉男咩?唔,係袈,尤其是係比自己心愛個男人好有力咁襟實郁唔到,好無助,好弱小,好可憐咁比佢奶渾全身,然後再比佢勁插係你身上取樂,哇,high到你暈都似袈..........所以你話個男方瘦d ...
YA~ 絕對同意呀! 而家大隻男係會夠力抱住黎插囉~真係渾身是勁呀! wakakaka
諗起都覺得吸引呀~呵呵...:smile_47:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-17 03:46 PM 發表 查看引用來源

YA~ 絕對同意呀! 而家大隻男係會夠力抱住黎插囉~真係渾身是勁呀! wakakaka
諗起都覺得吸引呀~呵呵...:smile_47:
哎呀!!!你好衰既嗟,講中晒人地心底既惹,搞到人地依家西水長流添,又要急call honey去大廈個殘廁執翻製頂住檔先得添!!!
:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-17 04:16 PM 發表 查看引用來源

哎呀!!!你好衰既嗟,講中晒人地心底既惹,搞到人地依家西水長流添,又要急call honey去大廈個殘廁執翻製頂住檔先得添!!!
:smile_o05: :smile_o05:
你就好啦~有得急CALL HONEY 執返劑...記得執完交REPORT 呀!
搞到我都心思思添!! 我好想要肌肉男呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆