上一頁下一頁
發新話題

深圳disco的興與落

收藏  |  訂閱
325  63.2k

引用:
原帖由 巴勒莫 於 2011-1-21 10:21 PM 發表 查看引用來源
以前o係夜貓跳撚到脚都軟,又多靚女
凱悅d女一般但就非常易媾:smile_30: 好玩到爆
當年98年夜貓系尾站,得佢呢間場開到十點:smile_38:

引用:
原帖由 斷線的風箏 於 2011-3-18 06:07 PM 發表 查看引用來源

係咪黃貝嶺果邊呀!:smile_38:
黄貝嶺最早期應該系十八區disco

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2011-1-29 05:43 PM 發表 查看引用來源
早期 house & face 係潮人聖地...........往事只能回味!:smile_o08:
冇錯,house系最早期,96-97年之間。

引用:
原帖由 bbalex 於 2011-2-12 01:43 AM 發表 查看引用來源
最喜歡去宇宙之星玩.//最懷念個disco舞台分兩層,連再有一條樓梯上二樓包房,啲靚女,係條樓梯上面跳舞,幾好玩呀,.../唔支有冇師兄重記得呢 ..
宇宙之星前身叫(凱撒disco),我去過一次,不個冇幾耐就執左。

引用:
原帖由 fatboy1 於 2011-1-19 07:30 PM 發表 查看引用來源
c-hing, 講起disco, 以前既同過去幾年既真係無得比, (唔知c-hing識唔識, 水晶宮, no.1, 夜猫個d), 以前舞池點多人都會迫落去, 過去幾年個d見到無人都唔會出去. 同10年前個d邊有得比架, 依家深圳d disco應該係絕 ...
水晶宮 都識 都係玩左唔少日子

個場又大 人又多

引用:
原帖由 ckhung25 於 2011-1-20 12:24 PM 發表 查看引用來源
838個名已經係後期改喇,我去嗰期仲係叫愛登堡,嗰時都唔旺。以前好易一晚就FOC,而家難、難上加難。

哈哈

我記得個dj 成日都唱...黎到愛登堡.心情特別好

當年食四份一(藍蝴碟)已經跳成晚。後期就系cu,橙p,cc長形紫色既。

引用:
原帖由 Purple888888888 於 2011-3-22 21:43 發表 查看引用來源
當年98年夜貓系尾站,得佢呢間場開到十點:smile_38:
仲有夜傾情都開到十二點:smile_38:

回覆 317# 的帖子

:smile_19:  無玩好耐啦

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2011-1-21 02:07 PM 發表 查看引用來源
值得懷念:  大家該睇過啦
http://www.youtube.com/watch?v=qXZUsiRgUz8

:smile_39:
堅懷念.....我現場睇架!!!:smile_24:.....以前真係好好玩囉:smile_47:

原來係5年前既事啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆