上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.3k

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 11:45 PM 發表 查看引用來源

野....你起左身既...仲之去探你啦

衰妹...姐姐好掛住你....想去見你一面:smile_o09:
我都係岩岩起身食藥 我而家落床既氣力都無>_~

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 11:38 PM 發表 查看引用來源
我返屋企黎啦~~~:smile_o13:

嘻:smile_o01:
新相呀!高炒來影相wo...

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-29 11:44 PM 發表 查看引用來源

我知我知:smile_o01:

知你個頭~~~~~:smile_o02:

姐姐命令妹妹你...拿拿聲同我好返...身體健健康康

陪姐姐去街....就十二月...聖誕節...要同我出去玩丫:smile_o01:

你應承我家:smile_o03: 快d好丫!!!!!!!

我計劃去去攪車哥哥屋企....我要bbq:smile_o11:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-29 11:51 PM 發表 查看引用來源

你冇事呀嘛?小心身體呀

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-11-29 11:46 PM 發表 查看引用來源
你地兩個都話自己肥, 其實只係肥喺個胸
仲有個肥肚腩 你都唔知肥妹幾難買衫

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-11 10:10 PM 發表 查看引用來源
從來無係呢道出過文章既我...最近見悶悶地... 小肥豬講下以前細個D性趣經歷先:smile_o05:

形容下男朋友先:smile_o01:  我叫佢做Y啦!!!

Y係我同班同學黎既…:smile_o13:
佢唔算高..只係高我DD 樣子OK啦!!!
...
比人發現:smile_o14:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-29 11:53 PM 發表 查看引用來源

仲有個肥肚腩 你都唔知肥妹幾難買衫:'(

我和你一齊減肚腩啦,好嗎?

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-29 11:51 PM 發表 查看引用來源

仲有........快d好!!!

我地去行街買衫仔啦~~~飲野啦~~~唱k啦~~~打邊邊啦~~~

返大陸按摩啦~~~推油啦~~~溝仔啦~~~(呢個你先做得:smile_o03: )

快d好丫........THIS IS AN ORDER:smile_o02:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 11:52 PM 發表 查看引用來源

知你個頭~~~~~:smile_o02:

姐姐命令妹妹你...拿拿聲同我好返...身體健健康康

陪姐姐去街....就十二月...聖誕節...要同我出去玩丫:smile_o01:

你應承我家:smile_o03: 快d好丫!!!!!!!

我計劃去去 ...
我都想快d好反 擔心死姐姐同我隻豬(佢一定係度偷睇緊)
病真係好辛苦
好呀好呀 聖誕放火燒車哥哥屋企:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 11:57 PM 發表 查看引用來源

仲有........快d好!!!

我地去行街買衫仔啦~~~飲野啦~~~唱k啦~~~打邊邊啦~~~

返大陸按摩啦~~~推油啦~~~溝仔啦~~~(呢個你先做得:smile_o03: )

快d好丫........THIS IS AN ORDER:smile_o02:
姐姐我無溝仔好耐啦 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆