上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.2k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-10-4 10:01 AM 發表 查看引用來源
哈哈...今日件sn妹自己買假搵我叫我同佢去睇戲...典算...:smile_o08:
齋睇無得食就唔巧去喇~~

引用:
原帖由 pronto 於 2010-10-4 10:10 AM 發表 查看引用來源

仲放緊:smile_o10::smile_o10:
:smile_45: 放貢耐唔悶咩~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-4 10:11 AM 發表 查看引用來源

齋睇無得食就唔巧去喇~~
禾腩有既...不過到時係企foc禾囉:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 10:10 AM 發表 查看引用來源
睇完戲同你行街街Shopping,跟住食飯,全程手拖手.....巧浪漫....如痴如醉...Foc開房完事....:smile_47: 回來摸摸衭袋....洗左3千大洋:smile_27:
再摸摸個春袋.....弊傢伙...生多左粒嘢天.....:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 10:10 AM 發表 查看引用來源
睇完戲同你行街街Shopping,跟住食飯,全程手拖手.....巧浪漫....如痴如醉...Foc開房完事....:smile_47: 回來摸摸衭袋....洗左3千大洋:smile_27:
一千幾百~~尤如垃圾唶~~:smile_13:

引用:
唔洗3000大洋掛...我諗住帶2000大洋上去咋喎:smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-4 10:12 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: 放貢耐唔悶咩~~
星期三同星期六都去演完.....聽晚又演過....今日抖抖:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-10-4 10:05 AM 發表 查看引用來源

佢仲回你話佢出帖目的係叫人努力搵錢,講到自己係典範咁!學佢咁做十狗幾廿年先買到部TT,仲要係供緊....學佢就真係折墮加扒街啦:smile_30::smile_30:
以前有件叫孝哥既蛋散又係响度自吹自擂,向西食件快仔,小費就一萬幾千.....每次出Post都比我小到佢卦街

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-4 10:10 AM 發表 查看引用來源

企買黎~~拎去舉囉~~
車車不舉架!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 10:16 AM 發表 查看引用來源
以前有件叫孝哥既蛋散又係响度自吹自擂,向西食件快仔,小費就一萬幾千.....每次出Post都比我小到佢卦街
我都有睇過.....吹到自己超級富豪咁.....但個中港牌係過深圳灣:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆