上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.3k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 01:58 PM 發表 查看引用來源

我重升完搏唔到八稚女....搏哂所有野要3粒珠...識玩可以一下搏腩死...好腩痛架...:smile_o03: 我試過比人一開波跳埋黎一個後後輕腳...跟住搏死...:smile_o08:
一次儲3粒珠先開佢波囉:smile_34:

我最鍾意爆2粒珠後用終極八稚女:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 01:58 PM 發表 查看引用來源

又係果句, 剪咗條jj囉~~:smile_30:
要傳宗接代喎:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 04:14 PM 發表 查看引用來源

一次儲3粒珠先開佢波囉:smile_34:

我最鍾意爆2粒珠後用終極八稚女:smile_o10:
搏到就係囉...屈埋埸可以搏佢中隱藏架...爆珠係咁磨...磨到咁上下就隱藏...佢唔跳起就:smile_o07:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 01:59 PM 發表 查看引用來源

咁我會老實答佢喎...我果次係大陸佢打比我打唔通...跟手係香港腥個SMS問我係邊,搞緊咩...我果陣SN緊囉....:smile_27:
後來你點回佢呀:smile_14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:16 PM 發表 查看引用來源

搏到就係囉...屈埋埸可以搏佢中隱藏架...爆珠係咁磨...磨到咁上下就隱藏...佢唔跳起就:smile_o07:
呢個方法都有d屈機feel喎:smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:16 PM 發表 查看引用來源

我想問你匯美啲女你覺得得吾得呀,同埋係咪行345呀,房198呢,我好耐冇去過lu:smile_o15:

我聽聞呢個場冇桑拿牌,所以成日比人查,你有冇收到料呀:smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:09 PM 發表

老青成日撩我陪佢去叫G呀~:smile_o10:
你請我去又唔駒呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 04:20 PM 發表 查看引用來源

後來你點回佢呀:smile_14:
冇回到...返到香港比人訓話一輪:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 04:16 PM 發表

要傳宗接代喎:smile_o06:
咁冷藏定d貨先囉~:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 04:33 PM 發表 查看引用來源

你請我去又唔駒呀~~:smile_30:
有HI所謂...係咪黎...8月頭...其中一日...等我出左糧...即上...即日來回...我第2日正常都要返工...我請你...但你幫我比我果份...有冇問題?:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆