上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

仲有白話未搵
我直覺你對白話是一般般:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 03:35 PM 發表 查看引用來源

咁留比我囉
咁禾要c9老手

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-18 03:32 PM 發表 查看引用來源

u only open to housewife,right?
Stay away from those virgins

盜亦有盜麻....碰上virgin不是好事,不想讓人恨一輩子

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-18 03:38 PM 發表 查看引用來源

咁禾要c9老手

食家....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-18 03:40 PM 發表
盜亦有盜麻....碰上virgin不是好事,不想讓人恨一輩子
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-18 03:36 PM 發表 查看引用來源
第一眼睇得出企係未受污染....言談中我引導企說真話...企仲話連攬攬都末試過:smile_27: 要補充,此女不可碰,留給有緣人吧!
呢個世界仲有恐龍咩:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-18 03:37 PM 發表 查看引用來源
我直覺你對白話是一般般:smile_13:
因為成日都搵吾到佢,佢一口流利的白話,好易溝通,同佢真係冇咩緣份,有一次我玩2飛,比我撞到佢,但當時我又吾想搵熟既,到我想搵佢時,佢又吾係度,我搵佢都有十次,有八次搵吾到,所以我係呢度好少提佢,佢都係我杯茶黎架:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 03:53 PM 發表

因為成日都搵吾到佢,佢一口流利的白話,好易溝通,同佢真係冇咩緣份,有一次我玩2飛,比我撞到佢,但當時我又吾想搵熟既,到我想搵佢時,佢又吾係度,我搵佢都有十次,有八次搵吾到,所以我係呢度好少提佢,佢 ...
一個字.............................................:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-18 15:53 發表 查看引用來源

因為成日都搵吾到佢,佢一口流利的白話,好易溝通,同佢真係冇咩緣份,有一次我玩2飛,比我撞到佢,但當時我又吾想搵熟既,到我想搵佢時,佢又吾係度,我搵佢都有十次,有八次搵吾到,所以我係呢度好少提佢,佢 ...
奶茶定菊花茶

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-18 03:57 PM 發表
奶茶定菊花茶
維他檸檬荼........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆