上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-23 02:11 PM 發表 查看引用來源

如果有息肉,順便清除埋

幫禾咬左企:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 02:10 PM 發表
今明你飲多幾杯,煩惱盡清:smile_o03:
唔係啊...我係講雷曼苦主......喺我公司果頭抗議........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 02:10 PM 發表
今明你飲多幾杯,煩惱盡清:smile_o03:
不醉無歸.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 02:11 PM 發表 查看引用來源

點呀你,又一個人去飲悶酒牙:smile_o10:
茅問題,我十次有八次係孤身上路,點女話我好有孤淒美:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 02:08 PM 發表 查看引用來源
大腸唔會C服:smile_o01:
Y仔,感情事,可遇不可求,急也沒用,看緣份吧,上天自有安排,不用擔心呢:smile_35:

我從不會對感情事存有期望,所以我也不會失望,也不會絕望,凡事隨遇而安便好了

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-23 02:17 PM 發表 查看引用來源

不醉無歸.......
一於不醉無

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 02:19 PM 發表

Y仔,感情事,可遇不可求,急也沒用,看緣份吧,上天自有安排,不用擔心呢:smile_35:

我從不會對感情事存有期望,所以我也不會失望,也不會絕望,凡事隨遇而安便好了
我而而家就用緊依個思維.......不強求........:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 02:14 PM 發表 查看引用來源
好似好有見地喎,但此病人要入去lCU觀察下先
其實我之後睇番你的回帖,所講既野都係差吾多,果然大家都係英雄:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 02:22 PM 發表

其實我之後睇番你的回帖,所講既野都係差吾多,果然大家都係英雄:smile_15:
咁我呢???:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 02:21 PM 發表
一於不醉無雞
梗係..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆