上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-4-25 05:59 AM 發表 查看引用來源

冇左好耐咯....:smile_39:
五點幾仲未訓,又玩緊波仔:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 麻醉 於 2010-4-25 12:56 PM 發表 查看引用來源
師兄請問去開新地玩d人係咪轉左去麗豪同新世纪玩呀唔該
仲有其他選擇,
不過麗豪前星期比人攪過,唔知開番未:smile_42:
我地都係周圍去咋:smile_13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-25 12:59 PM 發表

仲有其他選擇,
不過麗豪前星期比人攪過,唔知開番未:smile_42:
我地都係周圍去咋:smile_13:
唉.新地同新東泰冇開之後去左夜總會找dj打碟玩但玩果種感覺同新地好唔同:smile_39:

引用:
原帖由 麻醉 於 2010-4-25 01:06 PM 發表 查看引用來源
唉.新地同新東泰冇開之後去左夜總會找dj打碟玩但玩果種感覺同新地好唔同:smile_39:
其實對我地黎講就差唔多姐,
我地都好少落舞池玩,
最緊要都係d囡囡:smile_47: :smile_47: :smile_47:
不過新地d房就大d,但又貴d

引用:
原帖由 麻醉 於 2010-4-25 09:02 AM 發表 查看引用來源
師兄請問新地唔做d場係咪做夜總會呀唔該
一定唔會再做d場..而家裝修緊...個舞池都會拆左

應該會變做k場...又會有d房有低音炮咁

引用:
原帖由 ilovestarbucks 於 2010-4-25 12:12 PM 發表 查看引用來源
下......新地幾時關門架????
係唔係上次死左人之後???
東莞咪無晒d 場???
好懷念以前舞池d 小偷....:smile_30:
同埋著拖鞋跳既阿叔...:smile_30:
大概係今年年頭左右啦..唔係好記得

佢關門估計係因為上面唔比開DISCO

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-25 12:52 PM 發表 查看引用來源

常平冇哂lu,
舞池d 小偷,唔懷念(中過招):smile_27: :smile_27: :smile_27:
不過玩左咁多年,真係唔捨得:smile_39: :smile_39: :smile_39:
真係好唔捨得...我由5-6年前開張玩到關門

特別懷念新地D女..介女太方便

而家去玩真係好唔方便....

引用:
原帖由 麻醉 於 2010-4-25 12:56 PM 發表 查看引用來源
師兄請問去開新地玩d人係咪轉左去麗豪同新世纪玩呀唔該
可以咁講啦..

.而家多左D場可以打碟,聽DISCO歌

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-25 12:56 PM 發表 查看引用來源

五點幾仲未訓,又玩緊波仔:smile_41: :smile_41: :smile_41:
哈哈...正是...:smile_13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-25 01:41 PM 發表 查看引用來源

其實對我地黎講就差唔多姐,
我地都好少落舞池玩,
最緊要都係d囡囡:smile_47: :smile_47: :smile_47:
不過新地d房就大d,但又貴d
唉..最重要就係而家好難介女...D場分到散晒

以前新地出一出房番黎就一班女入黎..而家?:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆