上一頁下一頁
發新話題

沈船沈到無得救:我和她在深圳的故事(Update #183)(中轉站決定:信心動搖)

收藏  |  訂閱
593  46.6k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-22 09:43 AM 發表 查看引用來源

完全同意
我跟她九個月都未說過白話
改自前美國總統JFK的名言
Don't ask what the girl can do for you, ask what you can do for your  girl.

我跟我果件成年幾兩年, 我都冇叫佢學白話, 我仲笑九佢講得好難聽, 另外我又專登學佢老鄉d話:smile_30:

引用:
原帖由 gofreego 於 2010-1-22 01:01 發表 查看引用來源
收皮啦,樓主... 仲話自己讀過書,搵2皮一個月,你寫O既時侯一定係覺得自己好撚好條件定喇,如果唔係唔會成件事都覺得係條女O既問題,又唔想O下要溝條女,拎幾皮出來都冇,人地跟你O甘耐,分手都係比8千人,仲要懶淒 ...
「見微知著:怕辛苦,宿骨,無承擔,貪小便宜,冇遠見,優悠寡斷,計較,小氣,唔怪得香港呢十年D競爭力都係O甘跌,咪係你呢D大學生LOR... 」

全中:smile_39:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-22 11:28 AM 發表 查看引用來源

你都將自己條女當雞啦,
養比人有咩所謂??? :smile_30:

你養唔掂大把師兄養得掂.
再唔系既咪當打散當快餐囉.
條女到時又搵到錢, 幫你供埋層樓都仲得呀.

一家便宜兩家著, 諗得過呀.
我只想師兄們可以俾到建設性既建議同見解

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-22 11:21 AM 發表 查看引用來源
最神聖係你,仲叫我將條女讓俾你,你有病,明架la

你可否post佢張相出來,我相信她是一個良家婦女,有機會的話,做個朋友。是跟她,不是跟你。

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-22 11:42 AM 發表 查看引用來源
我只想師兄們可以俾到建設性既建議同見解

每一個師兄都在插你,小狗你,你好像不在乎,不嬲。你是否在作故事,還是有病呀?

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-22 11:21 發表 查看引用來源
最神聖係你,仲叫我將條女讓俾你,你有病,明架la

係呀,我認有病,但起碼好過你呢個八十後嘅賤精,
心術不正,假仁假義,既然你係養唔掂囡囡,咪等我
來照顧,心痛呀,慳D啦,叫你攞三皮嘢出來,仲慘過
割你忽肉,收皮啦,賤男:smile_o02: ,你宜家真係迫良
為娼,等天收呀

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-22 11:57 AM 發表 查看引用來源

每一個師兄都在插你,小狗你,你好像不在乎,不嬲。你是否在作故事,還是有病呀?

為插而插,對件事有幫助咩?

已發短消息給你,請查閱。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-22 11:57 AM 發表 查看引用來源

其實太多人插你 , 是因為很多人都覺得你不理智 , 不現實 .

條女其實很明顯想要錢 , 但你又滿足不到她

禁不如放過大家 好好分手吧 就來得灑脫一點吧

建議你好好反省一下吧

引用:
原帖由 yibaiwa 於 2010-1-22 12:01 PM 發表 查看引用來源
已發短消息給你,請查閱。
謝,我個PM收爆左,未有時間回,有時間覆返你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆