上一頁下一頁
發新話題

31號 大除夕 DJ 之夜 [ 對於報唔到名既師兄致歉 ]

收藏  |  訂閱
647  17.9k

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-19 01:23 PM 發表 查看引用來源

果然深得 朋友/ 网友心:smile_o12:
又港反話!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-19 01:25 PM 發表 查看引用來源
又港反話!   
真心的:smile_o05:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-19 01:28 PM 發表 查看引用來源

真心的:smile_o05:
真心的反話!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-19 01:30 PM 發表 查看引用來源
真心的反話!:smile_03: :smile_03: :smile_03:  
隨便你......:smile_o06:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-19 01:32 PM 發表 查看引用來源

隨便你......:smile_o06:
研究下唧!:smile_46: :smile_46: :smile_46:

重有冇咁多正dj點可以一人二個咁多:smile_38:

路過幫手推一推

本來諗住過黎友情一推就算,點知新例係唔得,仲分分鐘累樓主個post沉底,惟有無厘頭9甘打番一百幾拾字,真係以后點入黎打招呼呢,下下回覆一個post都3-5-7分鐘,到時又話呢個墊收視新低,又話無人氣.............睇怕我家下甘覆法,唔會叫灌水

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-19 12:06 PM 發表 查看引用來源

話腩知佢........先到先得
唔可以預約GA咩.....會唔會到時比人MARK哂GA:smile_41:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-12-19 01:20 PM 發表 查看引用來源

嘥Q氣,有本事約十五妹都得:smile_o12:
唔通為左 女/dj ,令 朋友/網友 有意見:smile_o10: ......
架又唔係架講.................一句76MAN都可能發生血案.....:smile_o16:
一個唔該MARK佢喎..............:smile_o14:

:smile_o12:  支持下先~個日唔知有冇假~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆