上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.1k

joe兄,正月十七女女會不會還沒有回來,會不會不太多好野

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-14 03:20 PM 發表 查看引用來源
返左老家了...:smile_o13:
我琴日都去完錦河, 唉, 囡囡都係一般~~:smile_45:

祖哥,十卜十卜呀:smile_30:

祖哥做乜唔睇番自已個地頭:smile_13:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-18 08:01 PM 發表 查看引用來源

我琴日都去完錦河, 唉, 囡囡都係一般~~:smile_45:
有時都要睇運,如果係錦河第一二轉都挑不到囡囡,咁就叠埋心水坐平枱等去suna好過:smile_o10:, 我昨日就去左CP近期好hit嗰間:smile_o12: may bo,條MM都值80分嘅...

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-19 01:49 AM 發表 查看引用來源

有時都要睇運,如果係錦河第一二轉都挑不到囡囡,咁就叠埋心水坐平枱等去suna好過:smile_o10:, 我昨日就去左CP近期好hit嗰間:smile_o12: may bo,條MM都值80分嘅...
美寶, 我去過, 真係唔多掂喎~~:smile_14:

你幾耐之前去過呀?:smile_o10:

咁早開定啊
未知得唔得........

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-20 05:05 PM 發表 查看引用來源
你幾耐之前去過呀?:smile_o10:
1個月前左右, 上次去康城嗰次~~~:smile_14:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-20 11:50 PM 發表 查看引用來源

1個月前左右, 上次去康城嗰次~~~:smile_14:
你嗰次你第日中午去定嗰夜埋單後去呀?,如果咁夜先去,D好野部比人揀晒啦!:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆