上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.8k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 19:20 發表 查看引用來源

肥佬係旺角地膽~
所以要支持地膽...:smile_38:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-11 07:20 PM 發表 查看引用來源

由於熱带風暴 Type-R929 & R 嫂登陸的關係,27/8 "車輪嫂出征香港、車輪驚險伴遊兩天大行動" 被迫取消,將不會另行通知。:smile_o14:
可惜可惜.....

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-11 19:20 發表 查看引用來源

由於熱带風暴 Type-R929 & R 嫂登陸的關係,27/8 "車輪嫂出征香港、車輪驚險伴遊兩天大行動" 被迫取消,將不會另行通知。:smile_o14:
今次個"熱带風暴 Type-R929 & R 嫂" 都玩死好多人....:smile_14:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 07:20 PM 發表 查看引用來源

現在你身在香港心在cp......:smile_30:
話我?家陣你唔係!:smile_o04:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-11 19:23 發表 查看引用來源

話我?家陣你唔係!:smile_o04:
我同您唔同..我只是留下個飯盒係Cp .:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 07:23 PM 發表

今次個"熱带風暴 Type-R929 & R 嫂" 都玩死好多人....:smile_14:
哈....早廿年有溫黛, 宜家有"R袋" , 算啦, 你地繼續車輪嫂啦, 我唔會再出聲架啦....玩得開心, 食得盡慶啦...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-11 07:33 PM 發表 查看引用來源

哈....早廿年有溫黛, 宜家有"R袋" , 算啦, 你地繼續車輪嫂啦, 我唔會再出聲架啦....玩得開心, 食得盡慶啦...
做乜唔出聲呀?我都想知道米姐拿快子好 D 未。:smile_o06:

星期六搵到節目好野.....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-11 07:38 PM 發表 查看引用來源
星期六搵到節目好野.....
BB 你都好多地方玩。:smile_o10:

去踢波?:smile_o01:

蒲蒲頭先.....飯前一推:smile_15:
追得post黎.....睇完十幾版 ......乜27號hk團咁快又解散啦:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆