上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ 徵♦喪♦傻♦癲♦之男女友①

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-7-18 12:16 PM 發表

人地有十幾個前鋒呀
話之佢十幾個林峰

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 12:13 PM 發表 查看引用來源

緊係得啦...我都好正經架... 不過我係傻咋ma....你介唔介意丫?
:smile_o05: 咁我地咪好夾囉,藍藍又咁冰雪聰明,你又咁傻~

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-18 12:15 PM 發表
我支持既係 " 奧 so 利雲 " :smile_30:
好在你唔係話支持"奧雲"者...
我支持謝拉特

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 12:20 發表 查看引用來源

話之佢十幾個林峰
有辛達告魯斯, 又泰仔, 又羅賓奴.

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-18 12:18 PM 發表

妳揸開什麼車,下次一人一部車去遊車河:smile_38:
請食飯冇問題,不如去蘭桂坊食黎巴嫩菜:smile_38:
我就係冇渣車:smile_35: 我有牌...不過...唔敢渣呀:smile_13: ......

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 12:18 PM 發表 查看引用來源

嘩, 你咪加前面果兩個字, 會誤導人架播:smile_42:

冇喎, 最終冇去...:smile_30:
係囉 ~~~~ 誤會會引起好多麻煩架 :smile_30:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-7-18 12:22 PM 發表

有辛達告魯斯, 又泰仔, 又羅賓奴.
so what :smile_38: 人多就win架咩....你唔見今期我地買左西班牙國腳返黎咩:smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-18 12:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 咁我地咪好夾囉,藍藍又咁冰雪聰明,你又咁傻~
原來鐵男係yan yan BF..下次一齊食飯:smile_38:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-18 12:18 PM 發表 查看引用來源

妳揸開什麼車,下次一人一部車去遊車河:smile_38:
請食飯冇問題,不如去蘭桂坊食黎巴嫩菜:smile_38:
遊車河梗係兩人同一車啦...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 12:21 PM 發表 查看引用來源

好在你唔係話支持"奧雲"者...
我支持謝拉特
我個人比較喜歡 " 美斯 " 我覺得佢係新一代既足球先生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆