上一頁下一頁
發新話題

岩岩幫自己攪完,好舒服

收藏  |  訂閱
474  37.0k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-7-6 12:41 AM 發表 查看引用來源

上次我話妳去撩人地男友,
咪係佢爆架囉
佢爆咩,講晒出來啦,你係咪男人黎架,誚野閃閃縮縮

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-6 12:43 AM 發表 查看引用來源

我洗同邊撚個條爭仔呀?? 乜乜差個係你無中生有發花癲,

有人想要咪攞佢囉, 邊個唔撚屬於邊個呀,

好心你啦,, 知少少扮代表..   咪3口6面講撚清楚囉...

都唔明仲有人信q你..
佢夠燃膽行出來咩

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 6-7-2009 00:41 發表 查看引用來源

咪係佢爆架囉
咁我究竟撩邊個男朋友呀!? :smile_o10:
講清楚d啦~~~~:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-6 00:39 發表 查看引用來源
   係啦..我都想知係乜...唔會話我有4個波呱:smile_03:
話你好靚女囉,, 佢又9起, 想食你囉...

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-7-6 12:42 AM 發表 查看引用來源

我都想知,佢在邊度收到我既風,反而佢既野我知唔小囉,最好攤出來啦:smile_34: :smile_34: :smile_30:
佢仲未講呀...我好想知呀:smile_45:

你自己一個人孤零零咁睇咪好慘囉:smile_30:

有想像係好事,不過都是找個人好

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-6 00:45 發表 查看引用來源

咁我究竟撩邊個男朋友呀!? :smile_o10:
講清楚d啦~~~~:smile_o10: :smile_o10:
你個人咁既. . .:smile_o06:    我又要你撩.. .:smile_o05:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-7-6 00:41 發表 查看引用來源

咪係佢爆架囉
你証實多一次,邊個無口德, 又老吹...

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-6 12:46 AM 發表 查看引用來源
   佢仲未講呀...我好想知呀:smile_45:
佢最緊要找埋邊個說佢知既人出來,費事話比人屈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆