上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【224】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.5k

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2009-7-5 10:17 PM 發表 查看引用來源

晴 ~:smile_o15:
禽流感:smile_o15: 好耐冇見...好嘛

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-5 22:17 發表 查看引用來源

係房呀..不過好在d行雷聲唔係好大:smile_o06:
嗯~
依家佢係唔係痴住你呢:smile_41:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-5 10:20 PM 發表 查看引用來源

你去左寵物店呀:smile_30:
3隻狗,你照顧唔到加....:smile_13:
我鍾意行寵物店:smile_o06:
我唔會買狗狗架...我會領養...:smile_13:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-5 10:23 PM 發表 查看引用來源

嗯~
依家佢係唔係痴住你呢:smile_41:
好呀....係度𠼱野食:smile_o08:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-5 22:25 發表 查看引用來源

我鍾意行寵物店:smile_o06:
我唔會買狗狗架...我會領養...:smile_13:
嗯~領養幾好呀:smile_40:
頭先去左邊到食野呀:smile_41:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-5 10:28 PM 發表 查看引用來源

嗯~領養幾好呀:smile_40:
頭先去左邊到食野呀:smile_41:
:smile_13:
佢地更需要一個家
係大埔食日本野:smile_o06:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-5 22:20 發表 查看引用來源
禽流感:smile_o15: 好耐冇見...好嘛
好耐冇同妳打招呼喇 ~:smile_o15:

生活正常 ~:smile_o06:

我唔阻啦 ~ 拜拜 ~ 祝好 ~:smile_o07:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-5 22:11 發表 查看引用來源

係呀....好彩冇濆到我:smile_o14:
佢唔覺意啫...不過真係嚇死我...突然推我:smile_o03:
乾左,有陣味加:smile_30:
玩還玩.....唔好咁過份麻....

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2009-7-5 10:31 PM 發表 查看引用來源

好耐冇同妳打招呼喇 ~:smile_o15:

生活正常 ~:smile_o06:

我唔阻啦 ~ 拜拜 ~ 祝好 ~:smile_o07:
嗯:smile_o06:
下次要再黎喔:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-5 22:31 發表 查看引用來源

:smile_13:
佢地更需要一個家
係大埔食日本野:smile_o06:
嗯嗯~D狗狗一定有人會去領養加
放心,有愛心既人一定有加
你食左D咩呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆