上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 35)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-1 03:44 AM 發表 查看引用來源
我都要訓啦..早抖煙女yy:smile_o07:
早抖喇...小妹:smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-1 03:44 AM 發表 查看引用來源
我都要訓啦..早抖煙女yy:smile_o07:
早抖小妹:smile_o07:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:45 AM 發表 查看引用來源
唔好再諗佢喇...你係樹有大把朋友~~:smile_o12: 啱唔啱先~~:smile_o05:
我冇野喎....

你瞓啦....早抖喇:smile_40:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-1 03:45 AM 發表 查看引用來源

係佢興姐...

我同佢5年...佢一有事...就玩失蹤:smile_13:
係囉.............5年都叫長時間啦.........
佢可能唔得閒姐...........聽日實搵到佢既

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 03:47 AM 發表 查看引用來源
係囉.............5年都叫長時間啦.........
佢可能唔得閒姐...........聽日實搵到佢既
佢今個月已經唔係第一次lu

我搵唔到佢2日啦已經

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-1 03:48 AM 發表 查看引用來源

佢今個月已經唔係第一次lu

我搵唔到佢2日啦已經
我都知今次係第二次..................
你無問佢d朋友咩:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 03:51 AM 發表 查看引用來源
我都知今次係第二次..................
你無問佢d朋友咩:smile_o10:
佢果d係死黨黎...我問佢地...佢地只會答咩都唔知囉:smile_13:

其實我係知道發生緊咩事...不過我真係唔知我可以隻眼開隻眼閉到幾時

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-1 03:53 AM 發表 查看引用來源

佢果d係死黨黎...我問佢地...佢地只會答咩都唔知囉:smile_13:

其實我係知道發生緊咩事...不過我真係唔知我可以隻眼開隻眼閉到幾時
咁點解你唔同佢講清楚呀:smile_41:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 03:58 AM 發表 查看引用來源
咁點解你唔同佢講清楚呀:smile_41:
講清楚我知佢有第2個??男人會認咩??應該話佢認左...我都唔知點好:smile_13:

有無人呀?:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆