上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  268.1k

又一個唔識字既人:096:

引用:
原帖由 HUGOCoM008 於 2009-4-16 06:40 AM 發表 查看引用來源
1. 姓名[暫時比個想人點叫你既名就得] 男/女    C仔
2. 幾多歲                   21
3. 身高                    174
4. 體重                 ...
呢樣野難個D睇對方服侍我諗至少都可以半粒鍾既

但你知唔知好多時女仔唔會做主動嫁...
即係你自己唔去主動你就唔該食自己啦....

就算我自己條仔我都未必會服侍佢丫....
你想要咪自己做主動囉...

你咩都唔做等人黎服侍..
你估你係皇帝定有吳彥祖咁高大靚仔丫:046: :046:

引用:
原帖由 lala1228 於 2009-4-16 09:30 AM 發表 查看引用來源

呢位兄台乜唔係應該你pm樓主咩:071:
早晨丫....lala.....
一早起身睇到果條友o既post....
即刻搞到我燥底......

不過都好嫁...原本想去嘔...
燥完之後就唔想啦...
hehe~~~~

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2009-4-16 11:31 AM 發表 查看引用來源

早晨丫....lala.....
一早起身睇到果條友o既post....
即刻搞到我燥底......

不過都好嫁...原本想去嘔...
燥完之後就唔想啦...
hehe~~~~
哈哈哈~
咁佢都ok啵~
可以幫到你呀!
如果俾你識到佢可能黎緊幾個女cc服服添呀:071:

引用:
原帖由 samuel_y 於 2009-4-16 10:33 AM 發表 查看引用來源
又一個唔識字既人:096:
ee.......好似幾好文彩啵:096:

great party

i want to join!!!!
what can i do?

引用:
原帖由 lala1228 於 2009-4-16 12:32 PM 發表 查看引用來源

ee.......好似幾好文彩啵:096:
LALA大人見笑:122:

引用:
原帖由 chikokoko 於 2009-4-16 12:47 PM 發表 查看引用來源
see the first post on page one:025:

Good Afternoon

引用:
原帖由 chikokoko 於 2009-4-16 12:47 PM 發表 查看引用來源
心動不如行動, PM我啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆