上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
沒有曾婉妮便没有今天的尹柏堯!
婉妮,我是為了妳而重新站起來的!不要走,做我的女朋友,將來做我的妻子!
說得很對!

潛水咁耐,今次真係唔浦頭都唔得呀!
發哥,我追你故仔追開好耐喇,不過一直都只睇唔回。
今次唔回真係對你唔住喇。 :smile_35:
發哥文筆唔單止對人物刻劃入微,劇情仲「高潮迭起」呀,HAHA !
好在雪綾無事~第一場侍寢真係勁正呀!
無論係咩類型都好,發哥文筆咁精彩~寫乜都一定支持!!!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-14 09:55 PM 發表 查看引用來源

多謝!
‥‥‥

引用:
原帖由 cvdcvdcom7.5 於 2012-7-15 02:42 AM 發表 查看引用來源
FB 已add 我真係頂唔順SM:smile_38:  獸王我用兩陪速快睇
哈哈,me2

引用:
原帖由 usagihimeb 於 2012-7-15 02:48 AM 發表 查看引用來源
潛水咁耐,今次真係唔浦頭都唔得呀!
發哥,我追你故仔追開好耐喇,不過一直都只睇唔回。
今次唔回真係對你唔住喇。 :smile_35:
發哥文筆唔單止對人物刻劃入微,劇情仲「高潮迭起」呀,HAHA !
好在雪綾無事 ...
太過奬了 !多謝一直的支持!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-15 01:24 AM 發表 查看引用來源

多謝閣下投下神聖的一票!
  ‥‥‥

引用:
原帖由 roy12231223hk 於 2012-7-15 02:47 AM 發表 查看引用來源

故事始終係故事,香港有甘多好老師,好校長就好:smile_30: (只怕現實中楊耀忠校長呢類教育工作者越o黎越多)
哈哈!楊耀忠!!

引用:
原帖由 cvdcvdcom7.5 於 2012-7-15 02:42 AM 發表 查看引用來源
FB 已add 我真係頂唔順SM:smile_38:  獸王我用兩陪速快睇
唔好意思,令閣下受驚!

引用:
原帖由 kool11 於 2012-7-15 02:41 AM 發表 查看引用來源
劉sir, 在下少少意見。如重編三姊妹系列,希望可以描述多D雪那同雪兒,and 雪綾同劉金發的感情,明朝相處左幾十年好難同vivian 同張敏佳相比。

會的!

引用:
原帖由 redblue22 於 2012-7-15 02:11 AM 發表 查看引用來源
發哥咁多網友都想,開番個post 珍藏版 la
等我地永遠保存你既文章

不太明白,POST珍藏版?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆