上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

誰說,昨晚早走那個是老板的妹嗎???

對了,我是無恥男!!!

只有更無恥!沒有最無恥!

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 04:18 PM 發表 查看引用來源

正常ar~冇野wor~羊宜家都係一個係屋企...:023:
攰爆..但係又訓唔著...:026:
24個鐘..訓左1個鐘...宜家又過左8個鐘...:026:
好想有人抱抱覺豬>.<~
住邊丫,我幫妳外賣一個男公關比妳:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 04:12 PM 發表 查看引用來源

容許我好奇一下~

無恥男..
錯晒la你~~尋晚唔出黎..
話說有人叫無恥男幫手去7仔買野飲...點知佢唔買..
上到黎仲要話.."我係咁無恥ga la.."
俾佢吹到ber一聲...:096:

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-28 04:19 PM 發表 查看引用來源
呵呵!誰叫老狼和我都是一支花…………

呢度係老板地頭,唔講老板講邊個啊xd
好兄弟!渣個手先!:045:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 04:20 PM 發表 查看引用來源

住邊丫,我幫妳外賣一個男公關比妳:096:
唔該晒你ar~狼仔~俾個抱抱你~:023:
人地住馬鞍山low~

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 04:18 PM 發表 查看引用來源

正常ar~冇野wor~羊宜家都係一個係屋企...:023:
攰爆..但係又訓唔著...:026:
24個鐘..訓左1個鐘...宜家又過左8個鐘...:026:
好想有人抱抱覺豬>.<~
咁好la,你攬小龍龍la,不過5好咁耐波,事關今晚有約:097:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 04:20 PM 發表 查看引用來源

錯晒la你~~尋晚唔出黎..
話說有人叫無恥男幫手去7仔買野飲...點知佢唔買..
上到黎仲要話.."我係咁無恥ga la.."
俾佢吹到ber一聲...:096:
佢唔係正式男公關,真係吹唔漲架woo...:084:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 04:21 PM 發表 查看引用來源

好兄弟!渣個手先!:045:
渣手無問題,不過你確定自己去完洗手間有洗手?xd

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-28 04:19 PM 發表 查看引用來源
几時先?:071:
等kiki番到黎先定到既

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 04:22 PM 發表 查看引用來源

佢唔係正式男公關,真係吹唔漲架woo...:084:
哈哈!狼兄之言正中我心中之志!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆