上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  268.1k

引用:
原帖由 kw958 於 2009-4-16 01:34 AM 發表 查看引用來源
冇晒人呀~:030:
响道:097:

push 吓先

係唔係新會員要咁留嫁~

1. 姓名[暫時比個想人點叫你既名就得] 男/女    C仔
2. 幾多歲                   21
3. 身高                    174
4. 體重                    120
5. 咩樣貌 [有冇人讚過你靚,話過你醜?]     令就唔敢講醜就味至於
6. 器官長度[勃起大約]             私人野識到俾你見下(中等)
7. 活動經驗[有關3P以上的]           4P      2B2G試個1B3G
8. 婚姻狀況                  味
9. 每次做幾耐                 呢樣野難個D睇對方服侍我諗至少都可以半粒鍾既
10. 一晚試過可以射幾多次           最多兩次但一次都會累
11. 平日嚐好                 嗜好飲酒夜浦~
12.MSN                   HUGO10021008@MSN.COM(會唔會好多人ADD嫁)
13. 其他                   女仕悶既話可以交流下~我樣子至少還可以接受~

引用:
原帖由 HUGOCoM008 於 2009-4-16 06:40 AM 發表 查看引用來源
1. 姓名[暫時比個想人點叫你既名就得] 男/女    C仔
4. 體重                 ...
睇完第1頁pm樓主...:025:

引用:
原帖由 HUGOCoM008 於 2009-4-16 06:40 AM 發表 查看引用來源
5. 咩樣貌 [有冇人讚過你靚,話過你醜?]     就唔敢講醜就至於
7. 活動經驗[有關3P以上的]           4P      2B2G試1B3G
8. 婚姻狀況                  
9. 每次做幾耐                 呢樣野難D睇對方服侍我諗至少都可以半粒鍾既

10. 一晚試過可以射幾多次           最多兩次但一次都會累 咁唔好黎啦,咁累
12.MSN                   會唔會好多人ADD嫁 放心, 一定唔會
13. 其他                   女悶既話可以交流下~我樣子至少還可以接受~

哈, 改錯字幾好玩:096:

引用:

勿將個人聯絡資料發回應帖 ( 請用<短消息PM> ) 以免無恥之徒盜用作行騙

Good Morning

push 吓先

引用:
原帖由 echo9394 於 2009-4-16 12:38 AM 發表 查看引用來源
hello hello!:023:
嘩下~
你好呀:071:

引用:
呢位兄台乜唔係應該你pm樓主咩:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆