上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-6-18 06:04 PM 發表

最初唔係咁串:025: ....本來我串入球大細:026: ....點知一改即炒~:043:
話時話...你輸咗十萬分都仲有咁多分嘅:092: 仲要比咗20000我喎:092:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 06:07 PM 發表

話時話...你輸咗十萬分都仲有咁多分嘅:092: 仲要比咗20000我喎:092:
佢講緊係比賽d分....唔係真分...:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 06:09 PM 發表

佢講緊係比賽d分....唔係真分...:071:
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 06:07 PM 發表

20000分:028:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 06:09 PM 發表

:096: :096: :096:
Audi123贊助  50萬派分大行動(已派10萬)
參加資格不限,有緣人見到便可:096:
除在復仇會這帖回覆外,請pm埋我,因我不會追帖逐個睇。

今期估D組兩場主客和2x1?
首關: 希臘勝  和局  西班牙勝
次關: 俄羅斯勝  和局  瑞典勝
(只可估一次及每關一個答案)

估中可得10萬分(多過1位中平分10萬)

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 01:13 PM 發表

用希臘過巴西果場波旦 點睇 :023:
巴西...票房毒藥  ..........唔識  覺得內部有d問題....甲府翻板:032:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-6-18 07:04 PM 發表

Audi123贊助  50萬派分大行動(已派10萬)
參�
除在復仇會這帖回覆外,請pm埋我,因我不會追帖逐個睇。

今期估D組兩場主客和2x1?
首關: 希臘勝  和局  西班牙勝
次關: 俄羅斯勝  和局  瑞典勝
(只可估一次 ...
首關: 希臘勝  和局
次關: 俄羅斯勝

:071::098::098:

回覆 #3177 碧含 的帖子

要pm比*職業賭徒*

回覆 #3178 玉樹臨風 的帖子

PM 左:096: :097: :098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-18 07:42 PM 發表
PM 左:096: :097: :098:
x 2 :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆