上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.3k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-23 11:41 PM 發表 查看引用來源

分享多些少賽後檢討,大家討論吓。
著鞋時同條女傾吓閒偈,問佢是否來自曼谷,佢話來自北部地區好近老窩果頭,曼谷揸車去八/九個鐘。
回想之前有條後生樣靚身材好嘅,最後做完part3都無講過錢嘅,又係話住離曼谷好遠的北方地區。
我嘅發現係一般曼谷來的較現實吓吓講錢,同有D質素的好多時都會開天殺價。而來自泰國不知名地區的一般可能少見世面,啱眼緣未必講錢,就算講都係比較少錢,唔知各位有無同感? ...
我就冇你咁好彩啦,首先未見過超正既,更加冇免費餐啦,有你咁樣靚身材正就好啦

比少少TIPS 得麻? THX!!!!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-23 07:00 PM 發表 查看引用來源
又想講一講九記,底玩果間 ($150/60分鐘)
上次有件十分進取的,小弟第一次試條女係一D熱身都唔洗,見我光豬趴低一開始就‘wow’一聲,之後就拍我pat pat,之後就不停抽我水.........😅 內容今次唔講啦,費事又有師兄話我鹽花太重。重點係一蚊都無問過我,因為無帶套,但係一小時的part2.5都十分滿意。
今日再上去,轉咗新髮型及化妝行咗,背心短褲今次吸引好多。
之前五/六十歲, ...
搵到有兩間都同價。。咁應該係邊間呢

今日去九龍城食清真牛肉, 開門果個普普通通,諗住輕鬆一個鐘冇乜所謂啦,點知安排咗個20+, 化咗淡妝幾清純, 推油不算太夠力但我ok, 簡單英語講下笑話, 半路我已經話轉兩個鐘, 多多趣味,滿意走人

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-24 10:21 AM 發表 查看引用來源

我就冇你咁好彩啦,首先未見過超正既,更加冇免費餐啦,有你咁樣靚身材正就好啦
睇個人喜好啦,超正好多時一係超貴或者無咁玩得。
一般貨色好多時放好多同無咁大咬,反正燈光咁暗分別唔大啦。

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-7-24 03:48 PM 發表 查看引用來源

搵到有兩間都同價。。咁應該係邊間呢
兩間都去試吓啦, 師兄

引用:
原帖由 THEATEAM 於 2019-7-24 01:19 PM 發表 查看引用來源
比少少TIPS 得麻? THX!!!!
通常我按完滿意的話都會比Tips的,無part3的話 幾十至二百都會,視乎當時心情啦。

透露下邊條街得嗎?
THX C兄

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-23 11:41 PM 發表 查看引用來源

分享多些少賽後檢討,大家討論吓。
著鞋時同條女傾吓閒偈,問佢是否來自曼谷,佢話來自北部地區好近老窩果頭,曼谷揸車去八/九個鐘。
回想之前有條後生樣靚身材好嘅,最後做完part3都無講過錢嘅,又係話住離曼谷好遠的北方地區。
我嘅發現係一般曼谷來的較現實吓吓講錢,同有D質素的好多時都會開天殺價。而來自泰國不知名地區的一般可能少見世面,啱眼緣未必講錢,就算講都係比較少錢,唔知各位有無同感? ...
下次係附近買定d家鄉小食上去, 氹下又開心下

師兄們九龍城有咩好介紹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆