上一頁下一頁
發新話題

【偉@.@煒x.xWAIv.v互助吹爆社!!】三位聯Post!!

收藏  |  訂閱
5.0k  120.9k

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-23 10:29 AM 發表 查看引用來源

我冇:043: 時大時細:028: 睇對外定對內啦:096: 應該唔會:034:
hard sale緊自己忝:096: :096:  
我識既人當中得兩個係:027: 但無你份:096:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:19 AM 發表 查看引用來源

唔好玩啦:096: 次次出親去玩,我係俾人保護果個黎架
佢地好錫我架,唔會俾我做保護人果個:027:
我應該保護到妳既:034: :096:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:31 AM 發表 查看引用來源

我識既人當中得兩個係:027: 但無你份:096:
無我份忝:096: :096:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-23 10:30 AM 發表 查看引用來源

有機會玩咪約下我囉:096:
我地都玩癲左兩個月啦,由其呢兩個星期差唔多晚晚出
應該呢個月玩多兩日就休息下先架啦,因為有人下6月都考試,6月中開始再玩過:122:
如果下星期去食飯就搵埋你啦:023:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-23 10:33 AM 發表 查看引用來源

無我份忝:096: :096:
係呀:096:
佢地兩個係我心目中佔好高既地位,因為佢地兩個都好錫我:027:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:34 AM 發表 查看引用來源

應該呢個月玩多兩日就休息下先架啦,因為有人下6月都考試,6月中開始再玩過:122:
有冇我份先:023:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-23 10:36 AM 發表 查看引用來源

有冇我份先:023:
好呀,無所謂:096: 但我無你電話

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-23 10:14 AM 發表 查看引用來源

我俾左首期矛錢裝修呀:043:
我同D朋友自己番新咋:026:
番新住下先囉, 我果時都係咁, 過幾年(即係依家)先大執.
其實都有好處架! 你可以考慮清楚間屋D野應該點擺先, 有咩雜物係最多, 點樣STORAGE, 咁到大執果時你就會得心應手好多架喇!

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:34 AM 發表 查看引用來源

好呀...睇下約唔約到喎...:096: :023:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-23 10:40 AM 發表 查看引用來源

好呀...睇下約唔約到喎...:096: :023:
咁你pm你電話俾我啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆