上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 05:32 PM 發表

:046: :046: :046: 係喎 我d分呢:096: :096: :096:
係uwants到...:071: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 05:53 PM 發表

一次過比italy ko咗十萬分 :029: 不過中番尋晚場holland 未番分 而家應該有25000到啦
學我一次輸十萬:030: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 05:54 PM 發表

係uwants到...:071: :096:
:096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 05:53 PM 發表

一次過比italy ko咗十萬分 :029: 不過中番尋晚場holland 未番分 而家應該有25000到啦
今晚推乜,我幫你....上限25000...:071:
中我即派俾你....輸就等你有先還...:071:
要買就pm俾我啦~:025:

真係咁耐都未番分:046: 想買俄羅斯都唔得 :029:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 05:56 PM 發表

今晚推乜,我幫你....上限25000...:071:
中我即派俾你....輸就等你有先還...:071:
要買就pm俾我啦~:025:
點買法 ?

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-6-18 05:55 PM 發表

學我一次輸十萬:030: :096:
你真係抵死...大好形勢走去哂冷...:028: :028:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 05:58 PM 發表

點買法 ?
好似你之前係虛疑投注果度咁買,你買邊場PM我...我幫你落注law...:025:
中我先過分俾你,等你有分再推~:098:
輸就等你有先還俾我,明未?:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 05:58 PM 發表

你真係抵死...大好形勢走去哂冷...:028: :028:
最初唔係咁串:025: ....本來我串入球大細:026: ....點知一改即炒~:043:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-6-18 06:04 PM 發表

最初唔係咁串:025: ....本來我串入球大細:026: ....點知一改即炒~:043:
算啦 都已成過去囉 :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆