上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-15 02:21 AM 發表 查看引用來源我沒有指明魯校長是誰,他是一位很有學問的人!可以!
我估係魯迅先生。

引用:
原帖由 kool11 於 2012-7-15 02:21 AM 發表 查看引用來源
劉sir, facebook 有兩個劉金發,邊個先係你呢?係囉喎,有時間真係寫番外編咼,我信你架!

入去一睇就知!

引用:
原帖由 kool11 於 2012-7-15 02:23 AM 發表 查看引用來源
我估係魯迅先生。

魯迅好惡的,魯校長『誨人不倦』!

談一談結局的感受
華泰個part真係屈機,無巧兄講得無錯,但的確窩心:smile_40: ,亦俾發哥呃左我d眼淚,唉,一邊睇,一邊:')
林美荇甘都救唔到沈捷,好傷感.....沈捷本身都係一個悲劇,矩本質唔壞(自殺都要顧下人架),雖然矩利用左阿標,但最後死前都幫了阿標一把,但點解要自殺ar!!!覺得自己錯o既,就要去補償啦,死只會令身邊人傷心(心理有問題真係要睇醫生)
陳丙三真係勁,雖則聽故咪駁故,但都係勁得太使人o 嘴了吧...:smile_42:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-15 02:23 AM 發表 查看引用來源入去一睇就知!
劉sir,我已在facebook 發出邀請,請add我。thanks.

引用:
原帖由 VHHHYMML 於 2012-7-15 01:25 AM 發表 查看引用來源

唔制啊! 我將檢來的錯字全部塞進身體裏,很快便能來到高潮!
哈哈!‥‥‥

引用:
原帖由 guyhin 於 2012-7-15 01:45 AM 發表 查看引用來源
多謝劉sir......辛苦la...

在香討的最後一天辛苦!

引用:
原帖由 kool11 於 2012-7-15 02:28 AM 發表 查看引用來源
劉sir,我已在facebook 發出邀請,請add我。thanks.

好的!

cd-rom特登開AC吹水 我由女教師追到依家 好欣賞發哥笑中有淚的鹹故!!!

2:28am 終於哂完個結局
大團圓就幾好啦 .. 
色麗同華泰好感人 :')  最後就是 .. 雪綾姐姐真係 好 很 正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆