上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

《祥勝駿駒》

正宗一千直路馬、再減D分又可贏馬!

《幻影飛鷹》

準繩馬、半冷可食!

呢隻幻影飛鷹兩出兩位, 都係唔簡單, 雖然時間締速普通, 尾段又無22秒樓下, 都可以埋位. 來季有機會揾亞賴上馬, 或是同場與亞賴有關的都要留意一下. 如何揾到日本吹氣娃娃條仔上, 係殺馬先兆.

附件

老劍, 我發覺賭波容易過賭馬, 優劣分明, 又唔需要賽前乸多理論, 簡簡單單只有主客和之分, 不過係難在要日夜顛倒要賭走地才是大問題. 睇時間同係現場感覺係不同, 係有分別. 所以賭任何野, 無健康既體魄係應付唔黎架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-21 11:06 AM 發表 查看引用來源
老劍, 我發覺賭波容易過賭馬, 優劣分明, 又唔需要賽前乸多理論, 簡簡單單只有主客和之分, 不過係難在要日夜顛倒要賭走地才是大問題. 睇時間同係現場感覺係不同, 係有分別. 所以賭任何野, 無健康既體魄係應付唔 ...
主客和机会亦可分半場、一般我都系玩大細多d

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-21 11:25 AM 發表 查看引用來源

主客和机会亦可分半場、一般我都系玩大細多d
我以前唔玩大與細, 係玩誰先入, 不過現時等錢洗, 就玩半場大與細, 架仔先行. 贏錢最多還是3串7半場波膽, 如3串4, 單場就可以玩大一啲. 因我非常之無耐性, 唔等得玩全場.

呢隻激賞應唔少野, 兩出兩勝一次好地, 一是大爛地, 何妨又放係條菜度, 必然係好野, 有乜依郁, 搓定個鎚, 應唔係轗春袋咁笨.

附件

呢隻馬跑得以往績計, 現時分數都唔係高, 何妨豆皮個孫都落左地, 隻馬還未交待, 應唔洗要再減分啩!
都要幫馬主問一問豆, 隻馬跑得未.

附件

2位,大師……:24_yes::24_yes:FB.....盡量不要開,以及放私人相片,短片!好容易被有心人……起底!

引用:
原帖由 cashewnut 於 2017-8-21 12:50 PM 發表 查看引用來源
2位,大師……:24_yes::24_yes:FB.....盡量不要開,以及放私人相片,短片!好容易被有心人……起底!11418075 11418076
唔洗怕喎, 不過每天一定要做多一件野就係要封鎖和你對過話又唔滿意你的人,  我連繼封鎖左百零個,不過回應讚好有幾百個之百之幾.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆