上一頁下一頁
發新話題

【偉@.@煒x.xWAIv.v互助吹爆社!!】三位聯Post!!

收藏  |  訂閱
5.0k  120.9k

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-23 10:05 AM 發表 查看引用來源

下...咁勁??
心靈相通呀:004: :045:
咁型........:071:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-23 10:14 AM 發表 查看引用來源

咁型........:071:
係喎~~~~~
咁你今日番半日呀?:023:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-23 10:10 AM 發表 查看引用來源

咁咪好:036:
妳小留意我外表:023: 有人話我3x架:043:
:026: 更加追妳唔到忝:096:
我唔係淨係留意外表既人黎架喎:023:
我要既係外表+思想成熟,大男人,但大男人得黎唔古板:027:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-23 10:13 AM 發表 查看引用來源

你保護我咪得囉...呵呵:096:
唔好玩啦:096: 次次出親去玩,我係俾人保護果個黎架
佢地好錫我架,唔會俾我做保護人果個:027:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:19 AM 發表 查看引用來源

唔好玩啦:096: 次次出親去玩,我係俾人保護果個黎架
佢地好錫我架,唔會俾我做保護人果個:027:
我特別嘛...:027:
我又怕羞又怕生:096: :098:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-23 10:20 AM 發表 查看引用來源

我特別嘛...:027:
我又怕羞又怕生:096: :098:
有咩咁特別呀:096:
玩玩下就放架啦,好易好熟架咋,同埋出去玩,佢地唔會俾你坐埋一邊唔出聲唔玩囉:023:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:22 AM 發表 查看引用來源

有咩咁特別呀:096:
玩玩下就放架啦,好易好熟架咋,同埋出去玩,佢地唔會俾你坐埋一邊唔出聲唔玩囉:023:
我猜又唔得又唔飲得...:023: :071:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-23 10:23 AM 發表 查看引用來源

我猜又唔得又唔飲得...:023: :071:
所以咪話你唔岩玩囉:028:
不過你跟得出去玩得多就識架啦,可以學架嘛,最緊要玩得:023:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:17 AM 發表 查看引用來源

我唔係淨係留意外表既人黎架喎:023:
我要既係外表+思想成熟,大男人,但大男人得黎唔古板:027:
我冇:043: 時大時細:028: 睇對外定對內啦:096: 應該唔會:034:
hard sale緊自己忝:096: :096:

引用:
原帖由 kk600604 於 2009-5-23 10:24 AM 發表 查看引用來源

所以咪話你唔岩玩囉:028:
不過你跟得出去玩得多就識架啦,可以學架嘛,最緊要玩得:023:
有機會玩咪約下我囉:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆