上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.3k

我估要餓佢一輪先,遲D自然會減

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-22 08:56 PM 發表 查看引用來源

尋日都未見有,唔通今日開張?
快樂兄
我都係今日碌下6仔先見到

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-21 02:27 PM 發表 查看引用來源

曼谷兄講得未免白得滯了 😅
中左招,比人扣左分啦

星期日試左間九記冇招牌泰油,220 60分鐘,有房家庭式,中泰樣唔得,有VAS, 不過我拒絕左,因為真係接受唔倒佢個樣。另外220 60分鐘我覺得貴。

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-23 07:43 AM 發表 查看引用來源

中左招,比人扣左分啦
唔好意思曼谷兄。
我上個星期再上去,又換咗人,今次麻麻地,我無入閘。
睇黎要隔一個月再去。

即係邊到???

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-23 08:06 AM 發表 查看引用來源
星期日試左間九記冇招牌泰油,220 60分鐘,有房家庭式,中泰樣唔得,有VAS, 不過我拒絕左,因為真係接受唔倒佢個樣。另外220 60分鐘我覺得貴。
九記推油大多200/60,380/120分鍾,
小弟上星期試左間寶藏,寫200/60,2小時但收我400,高臺布簾,裝修頗舊,男老細,浴室由廚房入,衛生一般,推油少少鹹但力水及技術小學級,九記某大/細場300/120整體重好過佢好多,真係按生不如按熟!

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2019-7-22 06:09 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄去過6仔新廣告個間?
這間係九記大/細埸新分店?
因為相片中人約一個月前在大埸按過,年青貌美兼真係識按!
價加左約10%,遲下吾知會吾會全缐睇齊!

引用:
原帖由 Sevenyeah 於 2019-7-22 09:47 PM 發表 查看引用來源

起初我都以為連鐘錢,佢話淨小費伍漁,同埋佢都好似唔志在,我都費時同佢講價!
大把水魚啦,按45分鐘收600,好多香港人返12個鐘一日都搵唔到

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-23 08:06 AM 發表 查看引用來源
當然貴啦、220蚊60分鐘,正常打工仔返3個鐘都唔知有冇200蚊啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆