上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 Mastermind007 於 2012-7-15 12:19 AM 發表 查看引用來源
替色麗做手術的醫生是莊德承的十多年好朋友,是一位經驗豐富的眼科醫生,他的專業醫學知識告訴他,色麗的眼球組織已經壞死,就算移植『眼角膜』也沒有用,只會浪費這一對『眼角膜』,然而,捐出眼角膜的『人』說沒問 ...
多謝!

引用:
原帖由 forevereden 於 2012-7-15 12:28 AM 發表 查看引用來源
「是『康利道』的英華大廈!」色麗告訴司機華泰的住址。
     司機雖然年紀較輕,但對香港的街道和大廈十分熟識,聽到英華大廈,他很快便把車駛進『康利街』,然後停在英華大廈的門前。
究竟係街定係道呀?
多謝!

引用:
原帖由 2046 於 2012-7-15 12:32 AM 發表 查看引用來源
好想去旅行啊,齊人之福好難享,小心
明白!

引用:
原帖由 forevereden 於 2012-7-15 12:33 AM 發表 查看引用來源
沈捷和色麗的對比十分強烈!雖然色麗看不見東西,她仍然堅持自力更生!沈捷身體健全,但心理不平衡,更自尋短見,實在是太可悲!
是的!

發哥 希望你完成我地最後既心願la

引用:
原帖由 aaronyung666 於 2012-7-15 12:37 AM 發表 查看引用來源
多謝發哥,請務必交待你既去向,等小弟以後繼續有文可追!

一定會!

發哥,有無打算整番個人物關係圖同人物簡介俾我地理解吓D角色,有好多人物都無咩交代來龍去脈:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 001100001 於 2012-7-15 02:01 AM 發表 查看引用來源
講時講,魯校長係邊個啊?係唔係我睇漏左?
仲有發哥會同網友聯絡嗎?可以ADD你 FB?
我沒有指明魯校長是誰,他是一位很有學問的人!
可以!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-15 02:08 AM 發表 查看引用來源有時間就寫吧!
劉sir, facebook 有兩個劉金發,邊個先係你呢?係囉喎,有時間真係寫番外編咼,我信你架!

引用:
原帖由 KenX6680 於 2012-7-15 02:20 AM 發表 查看引用來源
發哥,有無打算整番個人物關係圖同人物簡介俾我地理解吓D角色,有好多人物都無咩交代來龍去脈:smile_27: :smile_27:
都好,有時間就做。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆