上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-20 11:48 PM 發表 查看引用來源

bear知道狼仔無..但我地有:096:
beer 你真係幾鬼邪惡:devil: ga wor but i like it i can feel your heart :131:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 11:47 PM 發表 查看引用來源

:029: ... 我誓死反抗~我無易服癖
你不用作無謂反抗啦~~:071: :071:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 11:49 PM 發表 查看引用來源

:029: 我忽然之間好想潛水...
有本事潛左唔好返

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-20 11:48 PM 發表 查看引用來源

冰冰先後幫過3個男人變身成索女~
我相信小狼會係至靚至索0個個:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 11:51 PM 發表 查看引用來源

NO.1真係好福氣

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-20 11:50 PM 發表 查看引用來源
我可以演男仔保護狼女柳ttp://farm4.static.flickr.com/3328/3549201548_0487a17ba4.jpg
:036:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-20 11:50 PM 發表 查看引用來源
我可以演男仔保護狼女柳ttp://farm4.static.flickr.com/3328/3549201548_0487a17ba4.jpg
無男主角,套劇係由第一身出發,講佢点由一個熱血青年變身做温柔女性的一面,經過一番努力最後實現夢想,得到各界認同,係一套集藝術和舞蹈於一身的自傳

引用:

明明係4嫂搞生日,搞都應該搞4嫂啦~

點解會變左搞我架...... 劇情發展唔應該係咁架WOO....

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 11:51 PM 發表 查看引用來源

試完一次~~可能狼仔你會愛上易服呢~~:096: :023:

爽回來了….…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆