上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.3k

回覆 #3138 謝拉特 的帖子

係先好講,咪你阿媽變左你條女:096: :096:

回覆 #3135 loeddie 的帖子

距條女出街用双葉架:096: :096: :096:

6639 09-AUG-2008
20:34   主客和 星期六 14 伯明翰 (主) 對 錫菲聯 (客)
主 @ 2.05 $10

$10.00 $20.50  
6642 09-AUG-2008
20:57   主客和 星期六 14 伯明翰 (主) 對 錫菲聯 (客)
主 @ 2.10 $10

$10.00 $21.00

post 得飛了。

當我馬後炮都照講,其實我係 半場 流浪個陣想買 $50 2隊 2串1 win 1-0。

但沖完涼出黎流浪 已經入左波。

跟住轉買$20 當買個運。我即場冇乜贏過。

回覆 #3140 波盤預言家 的帖子

講黎聽下...大家研究下 :071:

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-9 09:47 PM 發表
幾分鐘 推1版。

成班吹水怪 :096:

今朝 東方 體育版

菲比斯:「我係水怪,唔係吹水怪。」
係呀,由你#3001 post飛到e家都成10版:096::096:

引用:
原帖由 謝拉特 於 2008-8-9 09:46 PM 發表
布托(+0/0.5)x葉士
中左聽日同媽媽飲茶
我週五至週日,,家中只係得我一個....不到一天現已反轉左個廳:071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-9 09:48 PM 發表
係先好講,咪你阿媽變左你條女:096: :096:
我對我媽媽一定會好過對女朋友:096:

回覆 #3140 波盤預言家 的帖子

出來seesee睇下夾唔夾到

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-9 09:47 PM 發表

今日太多波了.我想出...但出咁多人地會問邊有咁多重心架...玩咩
我識擇架麻。:096:

講笑咁講,我擇親都避開d 唔中既。:096:

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-9 09:49 PM 發表
講黎聽下...大家研究下 :071:
你幾識睇時機噃:096::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆