上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 CXXiang 於 2019-11-26 11:42 PM 發表 查看引用來源

我由頭到尾追晒你210頁內容,真系正到無倫!!真羨慕師兄性福, 老婆有前有後又白又正又玩得! 感謝Ching慷慨分享!唔好停呀, 繼續分享!
多謝師兄嘅鼎力支持!!

不能同意更多!呢個七國咁亂時期,如果無你提供既精神食糧會好失落,唔好比佢停...go go go

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-19 12:07 AM 發表 查看引用來源
呢排出咗trip啱啱先返嚟冇耐所以咁耐冇出新帖,要大家等咁耐認真唔好意思!

襯宜家老婆沖緊涼講講今日嘅野先。咁朝老婆whatsapp我話佢坐緊佢男同事出去個function要再啲stage setup嘅野。。

我: 咁你今日著咩衫呀

老婆: 普同tee同條長裙囉

我:咁casual?唔洗見客咩?

老婆:今日要落手落腳setup野呀嘛 著咁靚做乜

我: oh

...
Ching 真心求原圖🙏🙏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
作日過咗一個非常之漫長嘅一日,因為老婆公司有個大project原定3日後due,但因為原本跟開嗰位同事嘅甩漏兼錯唔百出,個project趕唔切不特止,嗰位同事叻到連佢用嗰班staging公司啲crew member都得罪埋要解約陪錢。嗰位同事衰乜嘅detail就唔講啦事關唔係重點。但係老婆啊姐(老細)知道咗之後嬲到振,尋日一早就call爆老婆機係咁𨳒,仲要老婆即刻接手兼即日上個客公司開會補鑊。
...
跪求原圖

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
作日過咗一個非常之漫長嘅一日,因為老婆公司有個大project原定3日後due,但因為原本跟開嗰位同事嘅甩漏兼錯唔百出,個project趕唔切不特止,嗰位同事叻到連佢用嗰班staging公司啲crew member都得罪埋要解約陪錢。嗰位同事衰乜嘅detail就唔講啦事關唔係重點。但係老婆啊姐(老細)知道咗之後嬲到振,尋日一早就call爆老婆機係咁𨳒,仲要老婆即刻接手兼即日上個客公司開會補鑊。
...
超級正爆,丫嫂無得頂!跪求原圖!

:smile_13:師兄求198原圖謝謝:smile_13:

太正喇,求原圖 師兄!! 

支持樓主繼續出post, 支持阿嫂繼續引我哋呢班饑民。

引用:
...
師兄,我跪求原圖!  

師兄!跪求原圖!!🙇🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆