上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.3k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-7-21 01:05 PM 發表 查看引用來源

今天我終於再次找尋,比我找到了。但印象幾個月前試過,是45度骨喎,莫非我記錯位置:smile_41::smile_41:
我之前去幾次都係45度,係上次條女高質但隔手,(😅 當然可能嫌我樣衰淨係隔我),師兄們都試吓再返來包膠吖

引用:
曼谷兄講得未免白得滯了 😅

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-19 07:01 PM 發表 查看引用來源

邊區出沒呀?我朋友做輔助好人,都話好忙喎,近期仲有時間出沒?
在這裡出沒呀!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-17 10:27 PM 發表 查看引用來源
灣仔包膠,今日下晝去咗 ‘好好運氣’ 果間太按,掂喎,鋪頭細細都有兩個後生及樣好的。幫我果個唔肥仲要有波,超窄身小背心,超短熱褲,條腿修長,佢話自己係太國做化莊的,但係按摩按得好好。

可惜不停隔手,今次可能真係比我遇到 ‘正宗泰式推油’ ,小弟都花咗唔少心機都得唔到手。

但係單憑佢咁嘅 年紀+樣貌+身材+服裝+化裝,我都由原本諗住按1小時,變咗兩小時,臨走醒佢四草。
自信靚仔風流嘅師 ...
今日路過好好運,試吓骨運,老板娘開門,識廣東話,問完做幾耐,叫咗一位後生靚女, deep V Tee, 超短褲,以為有運行,做背時無抽佢水,轉身後掃吓佢對腳,都幾滑,之後係我耳邊講要唔要增值服務? 等咗妳開聲好耐! 起機伍佰! 我話太貴🤑佢就話 No problem,  無還價,我就繼續瞓😴

有冇師兄去過6仔新廣告個間?

引用:
原帖由 Sevenyeah 於 2019-7-22 03:18 PM 發表 查看引用來源

今日路過好好運,試吓骨運,老板娘開門,識廣東話,問完做幾耐,叫咗一位後生靚女, deep V Tee, 超短褲,以為有運行,做背時無抽佢水,轉身後掃吓佢對腳,都幾滑,之後係我耳邊講要唔要增值服務? 等咗妳開聲好耐! 起機伍佰! 我話太貴🤑佢就話 No problem,  無還價,我就繼續瞓😴 ...
伍佰包鐘都仲諗下...如果淨小費真係唔駛諗....

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2019-7-22 06:09 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄去過6仔新廣告個間?
尋日都未見有,唔通今日開張?

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-7-22 06:34 PM 發表 查看引用來源

伍佰包鐘都仲諗下...如果淨小費真係唔駛諗....
起初我都以為連鐘錢,佢話淨小費伍漁,同埋佢都好似唔志在,我都費時同佢講價!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆