上一頁下一頁
發新話題

(爆了再出)沒有說好的草叢驚魂!!!

收藏  |  訂閱
3.3k  82.5k

我怕推爆之後....我會好失落:smile_o03:

多唔多靚仔靚女陪你開會 :smile_30:
引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-9-30 10:43 AM 發表 查看引用來源
仲開緊

胡辛苦!貢入會議室招呼下妹妹啦,佢雙腳抹大左啦!
引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-9-30 10:44 AM 發表 查看引用來源
我好似冇講過辛苦, 你誤會左啦 :smile_30::smile_30:
咁我知少我一個唔少既

引用:
原帖由 iamvv 於 2011-9-30 10:44 AM 發表 查看引用來源
我怕推爆之後....我會好失落:smile_o03:
我差不多由零分, 推到3百分咁滯 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-30 10:43 AM 發表 查看引用來源
拎返張咭出嚟,快!

知道啦/.\妹妹就黎拎哂我d卡/.\

枱底要排隊, 有排都未到我啦, 不如我做枱面那個, 招呼佢把口啦 :smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-30 10:46 AM 發表 查看引用來源
胡辛苦!貢入會議室招呼下妹妹啦,佢雙腳抹大左啦!

妹妹開緊會,要講野,典同你車呀!

企喺妹妹後面,搓下佢對巨咪啦,輕手啲,妹妹茅戴bra架!
引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-9-30 10:48 AM 發表 查看引用來源
枱底要排隊, 有排都未到我啦, 不如我做枱面那個, 招呼佢把口啦 :smile_30::smile_30:

我都冇諗住同佢車 :smile_30::smile_30:
搵d野塞住佢把口, 我代佢講 :smile_30:
引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-30 10:55 AM 發表 查看引用來源
妹妹開緊會,要講野,典同你車呀!

企喺妹妹後面,搓下佢對巨咪啦,輕手啲,妹妹茅戴bra架!

你字知攞嚟架,講啲貢嘅野!
引用:
原帖由 ying605 於 2011-9-30 10:48 AM 發表 查看引用來源

知道啦/.\妹妹就黎拎哂我d卡/.\

搵你支咪?
引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-9-30 10:56 AM 發表 查看引用來源
我都冇諗住同佢車 :smile_30::smile_30:
搵d野塞住佢把口, 我代佢講 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆