上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

送的!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-19 10:03 PM 發表 查看引用來源
送的!

老劍, 今次唔係鯉魚門, 又是翠亨邨那一間.
兒孫滿堂, 食福太郎.

今晚d大波不易捉!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-19 11:31 PM 發表 查看引用來源

老劍, 今次唔係鯉魚門, 又是翠亨邨那一間.
兒孫滿堂, 食福太郎.
利舞台!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-20 12:49 AM 發表 查看引用來源
今晚d大波不易捉!

買主贏應仆晒! 現時正感受甚麼是大. 好似些路廸細大細大細.

攝影師既觸覺應比普通人係敏銳一些, 以大特寫相之中, 這張我感覺非常之差. 29歲主人翁實在太老了, 與實際年齡不襯. 起碼老劍隻影相機重影得好過佢.
老劍, 你部手機是甚麼牌子呀?

附件

老劍, 有口福又唔埋我, 以仇不報...., 今次重唔擺到你上枱.

老劍, 唔知你還有胃口未? 早餐食左未?

附件

至勝之道

現場成熱門馬又好似各評馬人都提及, 又無提供是必死馬. 電車馬大部份以賠率計才可以批死. 如無賠率那些馬根本無需要批, 因批錯好易被人罵.

為甚麼有馬友問才回答那些是電車馬, 因佢哋問一定是想投注那匹馬身上才會問, 所以我一定會分析及回答那些是電車馬, 即是叫人唔好買.

如果無人提出問答, 即是無問題, 各施各法, 各人有各人投注方法. 為甚麼要刻意提供死火馬. 是否屎忽好痕好癢.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-20 06:19 AM 發表 查看引用來源
攝影師既觸覺應比普通人係敏銳一些, 以大特寫相之中, 這張我感覺非常之差. 29歲主人翁實在太老了, 與實際年齡不襯. 起碼老劍隻影相機重影得好過佢.
老劍, 你部手機是甚麼牌子呀?
手机 Life's good

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-20 08:39 AM 發表 查看引用來源
老劍, 有口福又唔埋我, 以仇不報...., 今次重唔擺到你上枱.

老劍, 唔知你還有胃口未? 早餐食左未?
每次叫你都吾得閒啦:096::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆