上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.6k

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-8 06:51 PM 發表 查看引用來源

用你既魅力去吸引D番黎:096:
咁死得啦...冇人入硬:096:

引用:
原帖由 ki86724 於 2009-4-8 06:51 PM 發表 查看引用來源

我就唔入sbc啦,我叫我老母join sbc啦
你真係乖仔...咁益你 老母丫:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-8 06:52 PM 發表 查看引用來源

E位先生..何出此言?
因為男要比錢,女唔洗比錢,所以叫我老母去就可以比洗比錢:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-4-8 06:53 PM 發表 查看引用來源

咁死得啦...冇人入硬:096:
如果我吾係龍頭..我入硬:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-4-8 06:53 PM 發表 查看引用來源

你真係乖仔...咁益你 老母丫:096:
因為我老豆呢期老啦,但你又要明白我老母都有需要,唔知你幫唔幫到我老母呢:096: ?

引用:
原帖由 ki86724 於 2009-4-8 06:54 PM 發表 查看引用來源

因為男要比錢,女唔洗比錢,所以叫我老母去就可以比洗比錢:096:
講衰D講句..你去搵援交都係你俾錢女..女吾駛俾錢你啦...咪玩啦:025:
加上冇人叫你參加..我係SBC1個資深者...我都希望你尊重番..多謝合作!!

引用:
原帖由 ki86724 於 2009-4-8 06:55 PM 發表 查看引用來源

因為我老豆呢期老啦,但你又要明白我老母都有需要,唔知你幫唔幫到我老母呢:096: ?
E位丫生...你講野可吾可以有禮貌D!!

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-8 06:56 PM 發表 查看引用來源

講衰D講句..你去搵援交都係你俾錢女..女吾駛俾錢你啦...咪玩啦:025:
加上冇人叫你參加..我係SBC1個資深者...我都希望你尊重番..多謝合作!!
:027: 我會收歛了

引用:
原帖由 ki86724 於 2009-4-8 06:59 PM 發表 查看引用來源

:027: 我會收歛了
講真果句..你入得黎E到講野...我吾想嘈到你以後吾入黎...
E個世界吾係樣樣都合你何車...吾想俾錢既..而又有本事既..搵個老婆日日係屋企囉~~:025:

:009:
引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-8 07:01 PM 發表 查看引用來源

講真果句..你入得黎E到講野...我吾想嘈到你以後吾入黎...
E個世界吾係樣樣都合你何車...吾想俾錢既..而又有本事既..搵個老婆日日係屋企囉~~:025:
靚女…:081:
又係我呀…:083:
收工未呀…:009:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆