上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.3k

回覆 #3109 銘爺 的帖子

鬼叫你成日搞破壞:096: :096:

回覆 #3107 loeddie 的帖子

距有得閃咩?:096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-9 09:36 PM 發表
鬼叫你成日搞破壞:096: :096:
:035: :035:

各位!今晚醒你地既

星期六 16 黑池 對 布里斯托城 和 3.20  刪除
星期六 20 水晶宮 對 屈福特 和 3.20  刪除
星期六 21 打比郡 對 唐卡士打 和 3.25  刪除
星期六 25 錫周三 對 般尼 和 3.20  刪除
星期六 26 布里斯托流浪 對 卡素爾 和 3.15  刪除
星期六 28 哈特普爾 對 高車士打 和 3.20  刪除
星期六 33 奧咸 對 米禾爾 和 3.15  刪除
星期六 35 史雲頓 對 燦美爾 和 3.10  刪除

總注數 每注金額 總投注金額 勝出注數 派彩 淨回報

255 $10 $2,550 255 $933,816.4 $931,266.4

回覆 #3109 銘爺 的帖子

我唔斬你都偷笑喇:046: :096:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-9 09:36 PM 發表
距有得閃咩?:096:
有,詐肚痛,去廁所排長龍,搵嗱媽牌正路丸:096::096:

英冠 19:45 90'下 [超19] 伯明翰 1 - 0 錫菲聯 [9]

真係多條3串4 玩.....

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-9 09:38 PM 發表
yes:096:

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-9 09:37 PM 發表
各位!今晚醒你地既

星期六 16 黑池 對 布里斯托城 和 3.20  刪除
星期六 20 水晶宮 對 屈福特 和 3.20  刪除
星期六 21 打比郡 對 唐卡士打 和 3.25  刪除
星期六 25 錫周三 對 般尼 和 3.20  刪除
...
你係咪真係買先?

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-9 09:38 PM 發表
你堅pm 我關電話 關電腦 自己係 馬會收住錢 笑啦 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆