上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:22 PM 發表 查看引用來源

睇個名黎講就應該係:096:

不過我地仲有動物園主管,仲有隻貓,仲有隻熊:096: ,可以搞番個動物家庭
呢個話題我地昨天都有提起.
有幾多動物係到:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:21 PM 發表 查看引用來源

咁陪羊食草咪岩晒low~呵:036: ~
咁羊都唔蝕ga~有靚仔抱抱wor~:027:
幾多人想要都冇ar~:027:
再食草狼仔會變低能架,我係食肉獸~

狼抱WOO,色狼的攬抱,呢D我諗真係無咩人想要:027:

一陣坐左上黎,狼仔對手失控就唔好啦,所以小心D好:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:23 PM 發表 查看引用來源

動物園家庭~好ar~:023: ~
咁羊間房係唔係要係狼仔隔離ga?:027:
我要住最大的房架

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:24 PM 發表 查看引用來源

咁好既..我一曬黑左就好難白得返 -.- 女仔最忌呢樣野
係wor~但羊就想黑少少...望落去都健康D~:036:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:21 PM 發表 查看引用來源

是嗎?你唔係追POST好快的嗎

我真係貓B姐喎......不過真係唔會咁小氣.....

你個貓B姐點會嬲你呀.:023:
我追POST出左名慢架啦XD

我就知道貓B姐姐唔會嬲我,好鍚我就真:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:23 PM 發表 查看引用來源

動物園家庭~好ar~:023: ~
咁羊間房係唔係要係狼仔隔離ga?:027:
同房未定:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:26 PM 發表 查看引用來源

再食草狼仔會變低能架,我係食肉獸~

狼抱WOO,色狼的攬抱,呢D我諗真係無咩人想要:027:

一陣坐左上黎,狼仔對手失控就唔好啦,所以小心D好:096:
色狼的攬抱咁緊要...>.<~~~~:027: 留返俾你個miki好喇..:096:
唔制~羊係要坐ar~:096:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:24 PM 發表 查看引用來源

咁好既..我一曬黑左就好難白得返 -.- 女仔最忌呢樣野
妳成日做戶外運動,有D黑都正常既,運動型既女仔有另一種味道:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:26 PM 發表 查看引用來源

我要住最大的房架
當然la~~喵喵間房仲要係豪華總統套房tim la~:036:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:27 PM 發表 查看引用來源

色狼的攬抱咁緊要...>.
哈哈,到時等狼仔著多條褲先,一陣搞到自己尷尬搞唔到:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆