上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-18 09:57 AM 發表
琴晚自己law黎衰:043: :043:
我都死佢....:043: :043:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-18 09:57 AM 發表
努力呀

引用:
點衰呀 ?

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 09:51 AM 發表
賽前個個估荷蘭唔會唔放水....點知放水果隊係羅馬尼亞....:046: :046: :043: :043:
你見入球後尹巴士頓黑起塊面,舉高雙手扮慶祝個樣,就知佢有幾想贏場波啦....:026:
點知羅馬尼亞班友落後緊都唔多願攻...完 ...
呢場買分冇買錢呀 :046:

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-18 10:01 AM 發表

我好在小注...:043:如果唔係仆得..
我本身買羅馬尼亞....睇完半場唔對路....調轉頭買荷蘭...補翻個本...:028: :028:
意大利25分鐘領先緊,班友仲係懶懶行,次次攻勢都係2打5,3打6...中場班友完全唔上嚟支緩,真係睇到眼火爆!!!:046:
好彩班友生性輸埋...唔係開個和波,我要輸兩邊...:032: :032:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 10:04 AM 發表

點衰呀 ?
中梅毒:028: :028:,唔識食番個荷蘭橙解番佢

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 10:08 AM 發表

我本身買羅馬尼亞....睇完半場唔對路....調轉頭買荷蘭...補翻個本...:028: :028:
意大利25分鐘領先緊,班友仲係懶懶行,次次攻勢都係2打5,3打6...中場班友完全唔上嚟支緩,真係睇到眼火爆!!!:046:
好彩 ...
個本保到嗎?:096:

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-18 10:11 AM 發表

個本保到嗎?:096:
補到...:041:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 10:13 AM 發表

補到...:041:
你九成九買重注..:096:

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-18 10:13 AM 發表

你九成九買重注..:096:
$100大元....:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆