上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  29.7k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-6-19 13:34 發表 查看引用來源

Salami?
我係中式撚⋯⋯

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-19 12:46 PM 發表 查看引用來源

就係知唔鍾意先偏要摷
摷都唔係問題,唔好用大脾夾就得嘞.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-19 12:48 PM 發表 查看引用來源

我都唔明點解要加件T,香港女仔先會
係架,真係好多女仔都係,留心睇,應該係2件頭又或bikini,但外面有件白色T,即......一套既唔通?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-19 13:58 發表 查看引用來源

你食極都唔肥
唔好咁:smile_o08:我都唔想

引用:
原帖由 fb6305947 於 2018-6-19 12:49 PM 發表 查看引用來源

上房慢慢玩,條仔可能想show野,睇吓我條女幾正,扮唔識姐。。
如果係,肥仔扮得好似,因為佢望晒2條女,如果你講2條女都係佢既,佢份人真係好低調,又鐘意開心SHARE:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-19 01:00 PM 發表 查看引用來源

唔要劉心悠真係冇咩興趣
師兄真係唔考慮?勉強都唔要??係,我知係無幸福既.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-6-19 01:28 PM 發表 查看引用來源

其實我係咁架
為左唔令妳被消失,我信:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-19 01:39 PM 發表 查看引用來源

淨睇到免費場… 今晚日本。
講真,情意結,亞洲球隊我都想睇.
我想買佢贏,但我唔討厭錢............:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-6-19 01:48 PM 發表 查看引用來源

你應該係咁
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQGJUK7t18mYkj-Sn5pcIZeOvACewvnrvbJcdO5kanvIFZScL1
妳俾張寶兒同呢位姐姐擺係度曬太陽,我堅會望呢個多過另外果D..............:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-19 14:17 發表 查看引用來源

師兄真係唔考慮?勉強都唔要??係,我知係無幸福既.
我鐘意一笑傾心感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆