上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  37.7k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-15 11:42 PM 發表 查看引用來源

其實我問你....你心目中已經好清楚。
正是。世上沒有醜女人,只有懶女人,或者不懂發揮自己的美態。

本身係爽朗運動型,肯努力運動,散發出來的sunshine 已經夠感染身邊人。有線條美再加那種活力及正能量,都 ...
Kat姐講得太好!

每個人都有自己吸引既地方,有些特質可能係大部分人都喜愛,所以多人追,但我相信每個人都有優點,懂得欣賞既人就會被吸引到。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-15 11:45 PM 發表 查看引用來源

其實問過身邊男性點睇咁多人鐘意人妻(唔知佢地有冇試過),性上面會享受同冇手尾好緊要:smile_30:
無手尾果然好重要

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-15 23:53 發表 查看引用來源

我諗我唔算多囉
都唔算少:smile_30:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-15 23:58 發表 查看引用來源

無手尾果然好重要
女性點睇人夫?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-15 11:52 PM 發表 查看引用來源

師妹講中我想所說,比我更叻更具體,勁。
不如率直講句,妳認為妳係邊種,又邊種最吸引先?
你估估。。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-16 12:08 AM 發表 查看引用來源

你估估。。
如沒估錯,妳係成熟得來有點野,難度最高,但應該夠吸引。今日睇電視見到鍾楚紅,真係靚到不得了,佢正正係我講果種,妳唔會要求佢又瘦又線條那些,但行出來的女人味卻叫人難以抗拒。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 12:20 AM 發表 查看引用來源

如沒估錯,妳係成熟得來有點野,難度最高,但應該夠吸引。今日睇電視見到鍾楚紅,真係靚到不得了,佢正正係我講果種,妳唔會要求佢又瘦又線條那些,但行出來的女人味卻叫人難以抗拒。
我個type 難度最高,如果你能夠定眼望住我十秒都唔嘔或嚇死,頒個獎比你。因為我係又懶又醜豬扒型

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 12:20 AM 發表 查看引用來源

喜歡她的眼神
好有星味
給人很舒服又隨和的感覺

請移玉步,繼續吹水

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27185208&extra=page%3D1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆