上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.6k  146.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 07:08 發表 查看引用來源

冇可能, 點都有少少咸o既
但亦也許係本宮try 過果位當時唔係潮吹只係一般既水多
微咸, 唔腥, 單從味道上講其實係好食過男人精液, 但冇咁 turn on 囉 ...
hmm。。。我之前试过的就真的是没啥味道的,好像平时喝的白开水那样
会不会是跟我平时的饮食有关呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 07:44 發表 查看引用來源
所以佢咪走寶囉!好彩而家有人欣賞!😉
由于职业的原因吧,我已经习惯了被人羡慕和欣赏
至于我的爱人嘛,我想要的是他不止欣赏我会潮吹,也要欣赏和爱上我的一切,包括我的外型,内心,我的优点和缺点等等

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 07:42 發表 查看引用來源

你要兩樣一齊試, 有個比較先知道自己更中意咩野
我女友唔識潮吹😄😄😄

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-23 07:43 發表 查看引用來源
好色嘛。。。我不知道算不算咯,但是我喜欢享受过程~~
懂得享過程已sweet🥰

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-23 07:46 發表 查看引用來源
有试过对方用手插穴穴,然后我潮吹了,对方手上就好多水水,然后就让我舔
也有试过对方用小弟弟插穴穴,然后我潮吹之后,让让我帮他口口
妳倆口子很有性趣🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-23 07:57 發表 查看引用來源
懂得享過程已sweet🥰
也要对方弄得舒服才能够享受的~~

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-23 07:59 發表 查看引用來源
妳倆口子很有性趣🥰
不是我现在的男朋友哦,是以前的经验

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-23 07:50 發表 查看引用來源
hmm。。。我之前试过的就真的是没啥味道的,好像平时喝的白开水那样
会不会是跟我平时的饮食有关呢?
會, you are what you eat 嘛! 男女都一樣
皇上係個煙民而且無肉不歡, 肉之中又最鍾情烤肉, 烤出黎o既梗要落重調味又咸又辣各種各樣o既香料,
食o既時候飲吓酒先至係標準配搭 一句講晒就係重口味o既人
佢射o既精液10分滿分, 腥澀味至少有 8.5, 反觀我以前口爆過o既一位非男朋友人士,
據我所知超健康, 好似你咁成日去gym, 不煙不酒, 會食肉但絕大部份係水煮雞胸肉, 其餘就係大量水果蔬菜
我冇吞, 但嗒過精液係近乎冇味囉, 甚至有dd 甜但記憶未必準確
類似情形應該同時發生在女性身上

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-23 07:56 發表 查看引用來源
我女友唔識潮吹😄😄😄
本宮意思係要你同時品嚐精液同愛液, 睇吓中意邊種味道texture 多d
話唔埋會有意想不到o既發現, 比如聞到精液味道之後身體某部份好似我地咁有反應呢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 09:11 發表 查看引用來源

會, you are what you eat 嘛! 男女都一樣
皇上係個煙民而且無肉不歡, 肉之中又最鍾情烤肉, 烤出黎o既梗要落重調味又咸又辣各種各樣o既香料,
食o既時候飲吓酒先至係標準配搭 一句講晒就係重口味o既人
佢射o既 ...
那就真的跟饮食有关了。我平时比较常吃煮米粉,生肉面,salad,喝的话就是鲜奶,果汁和白开水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆