上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:08 PM 發表 查看引用來源

喵喵~will will今日話多得我同你幫佢早更頂住個post low~哈~
佢話覺得好快又會爆版~多得我地兩個唔少~:096:
下.....WILL幾時同你講架.......

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:17 PM 發表 查看引用來源

嘩.....咁厲害........
不過我估佢習慣的啦.
何況咁多人陪佢玩,
佢會好開心架
係丫,琴晚個個都好盡興ar...

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:18 PM 發表 查看引用來源

呢D情況男仔永遠唔會蝕底既,係我又唔怕啊:096:

妳頂住狼帽,都係羊黎之麻,我雖然食左好耐草,但係食番羊我都覺得OK A"A
咁陪羊食草咪岩晒low~呵:036: ~
咁羊都唔蝕ga~有靚仔抱抱wor~:027:
幾多人想要都冇ar~:027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:11 PM 發表 查看引用來源

我唔係個個POST都睇到架MA =3=

貓B姐邊會咁小氣,妳一定係假扮架:046:  我個貓B姐姐唔會嬲我架\口/
是嗎?你唔係追POST好快的嗎

我真係貓B姐喎......不過真係唔會咁小氣.....

你個貓B姐點會嬲你呀.:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:19 PM 發表 查看引用來源

下.....WILL幾時同你講架.......

今朝...:023:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:17 PM 發表 查看引用來源

狼仔又唔出黎~~你出黎我實指名要你ga~:096:
狼同羊唔係一對ga...?:026:
睇個名黎講就應該係:096:

不過我地仲有動物園主管,仲有隻貓,仲有隻熊:096: ,可以搞番個動物家庭

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:22 PM 發表 查看引用來源

睇個名黎講就應該係:096:

不過我地仲有動物園主管,仲有隻貓,仲有隻熊:096: ,可以搞番個動物家庭
動物園家庭~好ar~:023: ~
咁羊間房係唔係要係狼仔隔離ga?:027:

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-28 03:19 PM 發表 查看引用來源

係丫,琴晚個個都好盡興ar...
咁咪好囉.....

羨慕死我啦:027:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:19 PM 發表 查看引用來源

羊曬唔黑既~~唔知點解ga bor...
D fd個個都曬得好靚...係羊一個曬黎曬去都白雪雪咁low...:026:
咁好既..我一曬黑左就好難白得返 -.- 女仔最忌呢樣野

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:21 PM 發表 查看引用來源

今朝...:023:
明白.
等我有時間都 CALL CALL佢先:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆