上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-18 09:20 AM 發表

呵:046: 唔叫埋我買:043:
你嬴真錢喎 :046:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 09:23 AM 發表

你嬴真錢喎 :046:
嘩:044: 烏圭 6:0呀:131: :071: :096: :098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-18 09:30 AM 發表

嘩:044: 烏圭 6:0呀:131: :071: :096: :098:  
唔係嘛 你又中 ? :044:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-18 09:30 AM 發表

烏圭  大炒我都無得贏!?:028: :029: :026:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-18 09:39 AM 發表

唔係嘛 你又中 ? :044:
上次比圭咬:046: 今次攞去煲龜靈糕食:096: :096: :098:

賽前個個估荷蘭唔會唔放水....點知放水果隊係羅馬尼亞....:046: :046: :043: :043:
你見入球後尹巴士頓黑起塊面,舉高雙手扮慶祝個樣,就知佢有幾想贏場波啦....:026:
點知羅馬尼亞班友落後緊都唔多願攻...完場後梅毒條友仲笑騎騎同荷蘭仔握手....真係...:046: :046: :046:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-18 09:51 AM 發表

上次比圭咬:046: 今次攞去煲龜靈糕食:096: :096: :098:  
調轉讀咪...咬圭X....:096:

琴晚自己law黎衰:043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 09:56 AM 發表

調轉讀咪...咬圭X....:096:
:084: :084::084:晨早攪吓笑:096: 今日一定嬴到笑:096: :096: :098:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-18 09:51 AM 發表
賽前個個估荷蘭唔會唔放水....點知放水果隊係羅馬尼亞....:046: :046: :043: :043:
你見入球後尹巴士頓黑起塊面,舉高雙手扮慶祝個樣,就知佢有幾想贏場波啦....:026:
點知羅馬尼亞班友落後緊都唔多願攻...完 ...
我好在小注...:043:如果唔係仆得..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆