上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.3k

唔推油舒服好多,推油都係志在出野

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-9 05:17 PM 發表 查看引用來源
小弟又包膠啦。
由於去九記去得悶,灣仔區又無咩驚喜,今日做野路經中環,上難貴慌個場度撞吓啦。上到去仲以為變咗陀地場,原來開多咗間喺正隔離。
入到去有三個技C,有一個可以另外兩個麻麻,今次可以果個幫我。
推油收費 $288/60分鐘,以喱區同咁嘅硬件計,OK 吖。獨立有鎖房仔裏面有埋冲身而又算乾淨。
技C 少肥及大隻,但係算後生及様四正,有波有蘿。推背好有力推得好舒服,按按吓不時按入我 C眼 ...
個邊真係未去過...成日覺得佢地係做鬼佬客...

自從有在這個post我已收埋個套在背囊暗格,但至今從未在去正宗推油時用過😂😂

引用:
原帖由 entryprofit 於 2019-7-9 06:33 PM 發表 查看引用來源

好精彩,師兄次次有運行!!
我估埋單應該等於700/60min連part3
進利兄,都唔可以話次次嘅,我好多時都係食白果𠺢,只係無出 post 啫。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-9 05:17 PM 發表 查看引用來源
小弟又包膠啦。
由於去九記去得悶,灣仔區又無咩驚喜,今日做野路經中環,上難貴慌個場度撞吓啦。上到去仲以為變咗陀地場,原來開多咗間喺正離隔。
入到去有三個技C,有一個可以另外兩個麻麻,今次可以果個幫我。
推油收費 $288/60分鐘,以喱區同咁嘅硬件計,OK 吖。獨立有鎖房仔裏面有埋冲身而又算乾淨。
技C 少肥及大隻,但係算後生及様四正,有波有蘿。推背好有力推得好舒服,按按吓不時按入我 C眼 ...
離隔間中式開先過佢,你以前無留意啫,先排都上過一次,都有兩件後生係度!
果區既CG慣性開高價,你唔一路揸波指插佢講價,就on9啦!
等佢又痕又濕果陣,就自自然然默價都應承啦!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-9 08:58 PM 發表 查看引用來源

離隔間中式開先過佢,你以前無留意啫,先排都上過一次,都有兩件後生係度!
果區既CG慣性開高價,你唔一過揸波指插佢講價,就on9啦!
等佢又痕又濕果陣,就自自然然默價都應承啦! ...
多謝快樂兄𧶽教,小弟獲益良多。
唔單止下面要硬,傾價都唔可以耳仔軟。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-9 10:37 PM 發表 查看引用來源

多謝快樂兄𧶽教,小弟獲益良多。
唔單止下面要硬,傾價都唔可以耳仔軟。
上星期去九記牛肉,我就企硬,而家有dd 咁多後悔。

開門嗰位樣貌麻麻,年齡30左右,心諗算啦,一場嚟到.......... 唔知佢係咪見貌辨色,入咗簾後熄燈,之後另一個入咗嚟。隱約見到後生d,細粒d,瘦底。按咗五分鐘,佢用動作問我使唔使打,話 500 埋單(60分鐘),我話400,佢話好舒服,500 可以摸胸。我嫌貴,話唔使。後來中途佢又再問,我堅持 400,佢話 OK 。到嚟嘅時候佢撕到我條紙褲爛晒,然後話 400 只可摸外面,450 可以摸裡面,佢拉高件衫俾我睇,嘩,又大又白。記住,佢係瘦底,正式廟細燈龍大。

但我最憎坐地起價,即時話咁唔做,叫佢繼續按啦。佢有d 唔開心,話我唔做嘅應一早出聲(我懷疑開門嗰位覺得我想揾斜所以換佢過嚟)。不過佢都好有禮貌,出去洗完手返入嚟同我繼續按下個頭。

按完出去俾錢,大件事,佢大約 20 歲左右,好靚女,又白,瘦底大波......... 

佢開門送我出去,我話下次返嚟揾佢,佢唔出聲........... 

引用:
原帖由 taipoman 於 2019-7-10 12:50 AM 發表 查看引用來源

開門嗰位樣貌麻麻,年齡30左右,心諗算啦,一場嚟到.......... 唔知佢係咪見貌辨色,入咗簾後熄燈,之後另一個入咗嚟。隱約見到後生d,細粒d,瘦底。按咗五分鐘,佢用動作問我使唔使打,話 500 埋單(60分鐘),我話400,佢話好舒服,500 可以摸胸。我嫌貴,話唔使。後來中途佢又再問,我堅持 400,佢話 OK 。到嚟嘅 ...
不過有時如果唔企硬,又只會大家越玩越貴。

引用:
原帖由 taipoman 於 2019-7-10 12:50 AM 發表 查看引用來源

開門嗰位樣貌麻麻,年齡30左右,心諗算啦,一場嚟到.......... 唔知佢係咪見貌辨色,入咗簾後熄燈,之後另一個入咗嚟。隱約見到後生d,細粒d,瘦底。按咗五分鐘,佢用動作問我使唔使打,話 500 埋單(60分鐘),我話400,佢話好舒服,500 可以摸胸。我嫌貴,話唔使。後來中途佢又再問,我堅持 400,佢話 OK 。到嚟嘅 ...
坐地起價真係此風不可長!
其實女女幫得出火就應預左比客人抽水,欖欖sek sek揸揸摩摩實要架la!
師兄其實你幫佢上左一課,佢因小失大!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-10 09:52 AM 發表 查看引用來源

不過有時如果唔企硬,又只會大家越玩越貴。
但係九硬很難企硬!細佬戰勝大腦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆