上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  55.5k

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-20 11:40 PM 發表 查看引用來源

我最痛的那段日子,應該已過去,當時唔識得上這個區。就係個多月前,約左佢,見面前幾個鐘佢仲話好想快D見到我,點知見面前一個鐘,佢話臨時唔黎後,話有女朋友生日,要出席。跟住又唔聽我電話,最後關機。我當 ...
你呢d叫最痛既日子過左去?叫你去試其他野...你又唔肯,,,有排你痛呀百痴仔...你諗咁多做咩?佢如果真係有女朋友生日...真係去同佢慶祝...咁你之後發現怪錯左佢...睇你個衰樣咪又係有一大堆自責感...內疚感:smile_o16:咁如果又知係好似你咁講...佢係去搵一個佢覺得比你更重要既男人...重熄埋機...咁就算你知道左啦...又如何?你可以點?去殺左條仆街?定自己走去跳樓?你咪又係要做返自己...對你黎講冇影響...對佢更加無影響...:smile_o08:係咁既話...你點解重要諗?諗咁多做咩?洗唔洗諗埋10年後既今日佢係邊...做緊咩...比邊個沉緊?:smile_o02:最緊要衣家開心就得啦...你諗到咁長遠托?

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-20 11:44 PM 發表 查看引用來源

我唔打電話比佢, 又無send SMS比佢,卒之佢send SMS比我,問我係唔係唔理佢。
咁你衣家知咩事啦?我地講得冇錯啦?岩岩開始玩...係比d女玩...衣家好似我地咁玩耐左...就開始識捉返佢地心理轉頭...:smile_o01:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-21 12:05 AM 發表 查看引用來源

我會成日諗佢有男人囉,一諗到咁就心痛囉。
你諗咁多做咩?佢衣家要同你談婚論嫁咩?冇可能囉...:smile_o08:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-21 12:08 AM 發表 查看引用來源

佢係好靚的,除左佢呃我,成日講大話,同佢拍拖好開心,有傾有講好自然。
你咁諗又錯...佢根本同你衣家做緊既係一單交易...係交易...睇清楚...我係講交易~!!!
佢完全唔係你條女...你同佢唔係拍緊拖...拍拖係會附出好多感情...而不求回報...只要對方開心就得...但係佢唔係...佢係冇咩附出...但係追求好多回報...姐係你既錢...所以根本你2個只係做緊一單交易...同香港既援交冇分別...重cheap d...:smile_o08:香港d援交妹起碼識令到你開心...起碼有職業道德...但係以我所知佢完全冇囉:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-21 12:25 AM 發表 查看引用來源
你咁諗又錯...佢根本同你衣家做緊既係一單交易...係交易...睇清楚...我係講交易~!!!
佢完全唔係你條女...你同佢唔係拍緊拖...拍拖係會附出好多感情...而不求回報...只要對方開心就得...但係佢唔係...佢係冇咩附出.. ...
唉!都話佢一早就知啦!知道佢都四十,人到中年,求咩?唔同你十八廿二,可以同青春賭一鋪!你又本錢啊!佢呢?可能結左婚,老虎都四十,無新鮮感,但一下子用咁多錢,又好似未結婚,單身一個,如果真係咁,佢要輸,都輸得抵啦!同條又咩白雪雪高高瘦瘦美人兒一齊行街,不知引死幾多人,自己仲係中坑,仲更加覺得威水啦,你唔好理真定假,出面D人又唔知佢係邊個,果種滿足感,用錢都買唔到!
佢有本事既話,(外貌,年齡)我諗都可能同條女講數啦!唯一有既係錢,咪用錢囉,佢話唔聽條女電話又話唔回覆佢sms,信心開始大左,可能聽得多我地講,最後咪又輸囉!
我都四十,好明白一個中坑既感受,你同佢講愛情?佢話自己對條女好真心,淨係搵佢一個咋,但佢又唔知大陸D女對性既開放,真係好似改革開放咁咁開放!佢純情條女又開放,講愛情?咪好似老青話頭,對牛彈琴囉!佢知就唔會咁啦!
佢...係值得可憐既,之不過,人會尋找自己既路向,希望佢找到啦!
佢又唔捨得條女,大佬,咁撚正,功夫又好,點搵呀?唔好玩啦,第一次玩咋,第一次拖條咁正既女咋,佢有一個好重要既男人既話,見唔到咪得囉!
佢條路會找到既,果條路,咪叫死路囉!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-21 01:23 AM 發表 查看引用來源

唉!都話佢一早就知啦!知道佢都四十,人到中年,求咩?唔同你十八廿二,可以同青春賭一鋪!你又本錢啊!佢呢?可能結左婚,老虎都四十,無新鮮感,但一下子用咁多錢,又好似未結婚,單身一個,如果真係咁,佢要輸,都輸得抵啦!同條 ...
所以我咪叫佢玩多D...試多D囉...我岩岩玩都係架...我對我第1次上去玩果個到衣家都重念念不忘...不過我可以點?去搵佢?聽講佢返左鄉下結婚...我搵到又點?同佢結婚...我好清楚自己既角色同埋位置囉...香港又可以玩...大陸又可以玩...點解硬係要將自己困係一個人身上?

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-21 01:23 AM 發表

唉!都話佢一早就知啦!知道佢都四十,人到中年,求咩?唔同你十八廿二,可以同青春賭一鋪!你又本錢啊!佢呢?可能結左婚,老虎都四十,無新鮮感,但一下子用咁多錢,又好似未結婚,單身一個,如果真係咁,佢要輸,都輸得抵啦!同條 ...
偽 sir 你係咪真係 40嫁?!?!

:smile_o10:

星期日早上,各位師兄,早晨!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆